Mobile menu

Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne’deyiz

trakya gezisi haber fotoTürkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, 23-24 Haziran 2016 tarihlerinde, satranç ailesi ile buluşmak ve satranç sporuna destek verilmesi kapsamında il yerel yöneticileri ile bir araya gelmek amacıyla Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne il ve ilçelerini ziyaret etti.

TSF Başkanı Gülkız Tulay, 23 Haziran 2016 tarihinde; Çorlu, Trakya, Başarı, Hamle, Düşün, Star ve Kalite Satranç Eğitim Merkezleri kurucu ve antrenörleri, Ulusal takım sporcuları ve velileri ile Çorlu Satranç Eğitim Merkezi'nde bir araya gelerek satranç ailesiyle buluştu. TSF Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Üyesi Rafet Gülmez ve Tekirdağ İl Temsilcisi Mehmet Vardar'ın da hazır bulunduğu buluşmada Tulay, çiçeklerle ve katılımcıların sevgi gösterileriyle karşılandı. Tekirdağ satranç ailesinin geniş katılımıyla büyük ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Tulay, satrancın yayılması ve satranç kültürünün arttırılmasında büyük katkıları olan eğitim merkezi kurucularına ve emeği geçenlere teşekkür etti.

TekirdaÄŸ satranç ailesi buluÅŸmasının ardından; Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Belediye BaÅŸkanı Vahap Akay, SüleymanpaÅŸa Belediye BaÅŸkanı M. Ekrem EÅŸkinat ve Gençlik Hizmetleri ve Ä°l Spor Müdürü Hazan Kadir KardaÅŸ makamlarında ziyaret edildi, Federasyon faaliyet ve projeleri ile ilgili bilgi verildi. TSF'nin satranç parkı projesini çok beÄŸendiÄŸini belirten Çerkezköy Belediye BaÅŸkanı Vahap Akay, projenin en kısa zamanda Çerkezköy'de de hayata geçirilmesi için çalışmalara baÅŸlayacaklarını kaydetti. SüleymanpaÅŸa Belediye BaÅŸkanı EÅŸkinat, belediye olarak kapalı GM turnuvası organize edeceklerini belirtirken, Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°l Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerde TekirdaÄŸ'da yeni açılacak Gençlik Merkezi'nde TekirdaÄŸ satranç ailesinin faaliyetlerinde kullanabileceÄŸi yer tahsisisin yapılması konusunda mutabakat saÄŸlandı. 

Trakya temaslarını Kırklaerli ili ile sürdüren BaÅŸkan Tulay, TSF Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Ãœyesi Rafet Gülmez ve TSF Kırklareli Ä°l Temsilcisi Bülent BuÄŸday ile birlikte ilk olarak Lüleburgaz Belediye BaÅŸkanı Emin Halebak'ı makamında ziyaret etti. Tulay ziyaretinde, BaÅŸkan Emin Halebak'a, her 23 Nisan Çocuk ÅženliÄŸi'nde istikrarlı olarak düzenlenen uluslararası satranç turnuvasına saÄŸladığı katkı için teÅŸekkür etti. Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren BaÅŸkan Halebak, 2016 yılını kadın yılı ilan ettiklerini ve uluslararası kadınlar turnuvası yapacaklarını belirtti.

Başkan Tulay, Lüleburgaz'da gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Kırklareli Valisi Esengül Civelek ile bir araya geldi. Milli sporcular Eflin Durmaz ve İlker Özcan'ın Tulay'a eşlik ettiği ziyarette, Federasyon faaliyetleri ve Kırklaeli'de gerçekleşen sportif faaliyetler görüşüldü. Ziyarette Vali Civelek, Kırklareli'ni ve ülkemizi temsil eden minik milli satranççılara başarılarının devamını diledi.

Gerçekleşen il ziyaretlerinin son durağı Edirne'de ise TSF İl Temsilcisi İlker Sarıtekin ve satranç ailesi ile bir araya gelindi ve yürütülen çalışmalar konusunda görüş alışverişi yapıldı.

tekidag 2016il 3

Tekirdağ satranç ailesi

tekidag 2016il 4

 

tekidag 2016il 1

tekidag 2016il 5

Çerkezköy Belediye Başkanlığı

tekidag 2016il 9

 TekirdaÄŸ Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°l Müdürlüğü

 

resim 077

Kalpaklı Kaymakamlığı

 

tekidag 2016il 7

Süleymanpaşa Belediyesi

 

 dsc5261

Lüleburgaz Belediyesi

 dsc5272

kirlareli valiligi16

Kırklareli Valiliği