Mobile menu

İş Bankası ve Basın Mensupları Yunanistan'da Sporcularımızla Buluştu

img 3641Türkiye Satranç Federasyonu ana sponsoru Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Suat Sözen, Türkiye Satranç Federasyonu Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Özgür Solakoğlu, Kafile Başkanı Olgun Kulaç, AYGEG Antrenörü Yakup Erturan, basın mensupları, antrenörler, sporcular ve velileri ile Yunanistan'da gerçekleşen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası'nda bir araya gelerek bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

20 Haziran 2016 Pazartesi günü gerçekleşen basın toplantısında, sporcularımız ve velileri satrançla tanışmaları ve kazandıkları başarılar konusunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Geniş katılımlı ve son derece profesyonel bir ekiple şampiyonada adından söz ettiren Türk kafilesinin oldukça başarılı bir organizasyon başarısı gösterdiğinin dile getirildiği basın toplantısında, Türk satrancının son yıllarda yakaladığı ivme ve uluslararası arenada yakaladığı başarılar da konuşuldu.

Yazılı ve görsel basından çok sayıda gazetecinin katıldığı ve ilgiyle takip ettiği basın toplantısının ardından heyet, radyo programcısı Nihat Sırdar ve ekibinin de katılımlarıyla, salonları gezerek şampiyonada ülkemizi temsil eden sporcularımız ile buluştular.

Türkiye İş Bankası'nın destekleriyle Yunanistan'da bulunan ve Avrupa Okullar Şampiyonası'nda ülkemiz adına mücadele eden sporcularımızın heyecan ve coşkusunu dinleyicileriyle paylaşan Nihat Sırdar, gerçekleştirdiği canlı yayını ve sosyal medya hesapları aracığıyla sporcularımıza destek oldu ve Türk satrancının geldiği nokta ve başarılı çalışmaları dolayısıyla Türkiye Satranç Federasyonu ve Başkanı Gülkız Tulay'ı tebrik etti.

img 3632

img 3627

img 3618

img 3619

img 3641

img 3670

img 3655

img 3725

img 3654