Mobile menu

Avrupa Okullar’da 2 Tur Geride Kaldı

img 34902016 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası'na dün oynanan 2. tur karşılaşmaları ile devam edildi. 76 sporcumuzun ülkemizi temsil ettiği turnuvaya, 17 sporcumuz ilk 2 karşılaşmalarından 2 galibiyet alarak başladı.

17 Yaş Genel kategori ile 17 Yaş Kızlar kategorisinin birleştirilmesi ile 11 kategoride devam edilen turnuvaya sporcularımızdan Taha Özkan, Ömer Melih Sarıdağ, Onur Bayhan, Atahan Çolakoğlu, Nazım Efe Özkeskin, Can Dolgun, Arda Caberoğlu, Alparslan Işık, Ege Karaahmetoğlu, Halit Kaan Kaan Kesgin, FM Volkan Sevgi, FM Denizcan Temizkan, Güneş Batum, WCM Işıl Can, WCM Safiye Öykü İnce, WCM Ece Özbay ile birlikte Eda Çelik 2 maçta aldıkları 2 galibiyet ile tam puan ile başlayan isimler oldular.

20'nin üzerinde ülkeden 250'den fazla sporcunun katılımı ile devam eden turnuvada tüm kategorilerde ilk sırayı alacak isimler çeşitli ödüller ile birlikte, Romanya'nın Yaş şehrinde düzenlenecek 2017 Dünya Satranç Okullar Şampiyonası'na davet edilecekler.

Nihat Sırdar Yunanistan'da Sporcularımızla!

Radyo programcısı Nihat Sırdar, Yunanistan'da gerçekleşen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası'na konuk oluyor.

Türkiye Satranç Federasyonu Ana Sponsoru Türkiye İş Bankası'nın destekleriyle Yunanistan'da sporcu ve velilerimizle buluşacak olan Sırdar, Show Radyo'da 20 Haziran Pazartesi günü saat 07.00-09.00 / 18.00-20.00 saatleri arasında ve 21 Haziran Salı günü ise 07.00 - 09.00 saatleri arasında radyo programını Yunanistan Halkidiki'den canlı gerçekleştirerek, Avrupa Okullar Şampiyonası'nda ülkemiz adına mücadele eden sporcularımızın heyecan ve coşkusunu dinleyicileriyle paylaşacak.

Bugün TSİ 16.00'da gerçekleştirilecek 3. tur karşılaşmalarında tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Turnuva Sayfası 

Haber: M. Anıl Şengün

img 3490