Mobile menu

Kilis, Gaziantep ve Hatay İllerimizle Buluştuk

kilis antep hatay2016TSF Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekili Aşkın Keleş ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, 3-5 Haziran 2016 tarihleri arasında Kilis, Gaziantep ve Hatay illerini ziyaret ederek satranç ailesi ile buluştu.

Başkan Vekili Aşkın Keleş ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu tarafından Kilis ve Gaziantep illerinde Kulüp Merkezleri ziyaret edildi. Gaziantep'te Sader Satranç Kulübü, Seviye Satranç Spor Kulübü, Şahinbey Belediye Spor Kulübü ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Spor Kulübü; Kilis'te ise Zeytcioglu Spor Kulübü ve Gap Cheetos Spor Kulübü başkan, antrenör ve sporcularıyla bir araya gelindi. Ziyaretlerde Gaziantep İl Temsilcisi Serkan Yüksek ve Kilis İl Temsilcisi Orhan Bayram Yalaza da hazır bulundu.

TSF Yönetimi tarafından gerçekleştirilen il satranç ailesi buluşması 4-5 Haziran 2016 tarihlerinde Hatay ile devam etti. TSF Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekili Aşkın Keleş, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu ve Hatay İl Temsilcisi Sultan Daban tarafından Hatay ve ilçelerindeki satranç kulüpleri ve Hatay Belediye Başkanlığı ziyaret edildi.

Hatay'da; Beyaz Kale Satranç Kulübü, Samandağ Altın Piyon Satranç Kulübü, Yonca Bilen Spor Kulübü, Yener Akademi Spor Kulübü ve Samandağ Piyon Terfi Satranç Kulübü temsilcileri ve sporcularıyla buluşan TSF Yönetimi, gittikleri merkezlerde satranç ailesi tarafından çiçeklerle karşılandı. İlçe Temsilcilerinin de yer aldığı ziyaretlerde kulüp faaliyetleri ve sportif çalışmalar konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Hatay'da Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven'i de makamında ziyaret eden TSF Heyeti, Belediye Spor Kompleksini de gezerek incelemelerde bulundu, satranç faaliyetleri için hazırlanan salonları gezdi.

Hatay temaslarının son durağı satranç ailesi ve il-ilçe protokolünün yer aldığı kahvaltı buluşması oldu. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Hassa Kaymakamı Mustafa Pala, Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, Arsuz Belediye Başkan Yardımcıları Ali Yavuz ve Sedat Deveci, ASKF Başkanı Mehmet Öztürk ve İl satranç ailesinin geniş katılımı ile gerçekleşen kahvaltı buluşmasında Hatay satrancının gelişimine katkı sunacak faaliyet ve projeler görüşüldü.

gaziantep aile ve sosyal politikalar spor kulubu

Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Spor Kulübü

gaziantep ahinbey belediye spor kulup

Gaziantep Şahinbey Belediye Spor Kulübü

 

gaziantep seviye spor kulubu

Gaziantep Seviye Satranç Kulübü

 

gaziantep sader satranc kulubu

Gaziantep Sader Satranç Kulübü

 

gap cheetos spor kulubu

Kilis Gap Cheetos Spor Kulübü

 

kilis zeytcioglu kulup ziyareti

Kilis Zeytcioglu Spor Kulübü

 

hatay beyaz kale satranc kulubu 1

hatay beyaz kale satranc kulubu 2 hatay beyaz kale satranc kulubu 3

Hatay Beyaz Kale Satranç Kulübü

 

hatay samanda altn piyon satranc 2

hatay samanda altn piyon satranc 1

Samandağ Altın Piyon Satranç Kulübü

 

yonca bilen spor kulubu

Yonca Bilen Satranç Spor Kulübü

 

yener akademi spor kulubu

Yener Akademi Spor Kulübü

samanda piyon terfi kulup 2

Samandağ Piyon Terfi Satranç Kulübü

 

hatay buyukehir belediye bakanvekili 2

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven'in Makamı

 

hatay buyukehir belediye bakanvekili 3

Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri

 

hatay kahvalti 2

Hatay İl-İlçe protokolü ve Satranç ailesinin kahvaltı buluşması

hatay kahvalti 1