Mobile menu

Zonguldak, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Düzce’deydik

20160527 105511Türkiye Satranç Federasyonu Asbaşkanı Halil Hilmi Darı, 26-30 Mayıs 2016 tarihleri arasında Zonguldak, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Düzce illerini ziyaret ederek il ve ilçelerdeki satranç ailesi ile bir araya geldi.

Düzce'de Akçakoca ilçesi, Zonguldak'ta ise Alaplı ve Ereğli ilçelerini ziyaret ederek ilçe kulüp yöneticileri ve ilçe temsilcileri ile görüşen Darı, Akçakoca'da Kulüpler Turnuvasını, Ereğli'de Esem Satranç Merkezini ziyaret ederek kulüp temsilcileri ve sporcularıyla bir araya geldi. Yapılan görüşme ve ziyaretlerde Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Üyesi Bölge Koordinatörü - Düzce İl Temsilcisi Çetin Kaypak ve Zonguldak'ta İl Temsilcisi İbrahim Yılmaz da hazır bulundu.

Zonguldak'ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Gürol Karayılmaz makamında ziyaret edilerek; sportif faaliyetler, kulüp çalışmaları, Zonguldak'ta satranç eğitim merkezi ve antrenörlük kursları açılması konularında görüşüldü.

Bolu'da Öğretmenevinde İl Temsilcisi Yücel Yıldırım ve İl Hakem Kurulu Asbaşkanı Akın Ateş'in de bulunduğu Bolu satrancına emek veren satranç severlerle il satrancı üzerine temaslarda bulunuldu, son gelişmeler anlatıldı.

Bolu'nun ardından Sakarya'yı ziyaret eden Darı, kulüpler turnuvasında ve Erenler Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen turnuvada sporcularla bir araya geldi. Turnuva ziyaretlerinden sonra Sakarya İl Temsilcisi Uğur Başak ve İl Hakem Kurulu üyeleri ile ildeki çalışmalar üzerine toplantı yapıldı. Sakarya'da ayrıca kulüp temsilci ve antrenörleri ile de toplantı yapılarak kulüplerle ilgili son gelişmeler değerlendirildi ve kulüplerin görüş ve önerileri alındı.

Kocaeli'de ise SASEM'de kulüpler turnuvasını ziyaret eden TSF Asbaşkanı Darı; İl Temsilcisi H.İbrahim Berzah ile birlikte İl Hakem Kurulu ve kulüplerle bir araya geldi. Toplantıda Elo turnuvalarının illerde yaygınlaştırılması, etkinlik takvimi, bahçe satrancı ve okul sporları konuları ele alındı. Toplantı sonunda MHK Asbaşkanı Aykut İlter Mete, İl Temsilcisi H. İbrahim Berzah ve İl Hakem Kurulu Üyeleri İle akşam yemeğinde bir araya gelerek il bazında gerçekleşen sportif faaliyetler görüşüldü.

 

duzce 2016

Düzce

 

sakarya 2016 3

sakarya 2016 1

sakarya 2016 2

Sakarya

 

zonguldak 2016 1

zonguldak 2016 2

Zonguldak

 

bolu 2

Bolu

 

kocaeli 2016 2

kocaeli 2016 1

Kocaeli