Mobile menu

Geleneksel Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu Turnuvası Tamamladı

img-20160522-wa0034Geleneksel Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası 7. yılında birbirinden çekişmeli maçların ardından sona erdi.

Söke Ziraat Okulu'nda (TAYEM), 21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenen turnuva Büyükler, Yıldızlar, Küçükler ve Minikler olmak üzere dört kategoride toplam 170 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Turnuva sonunda düzenlenen ödül törenine Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Türkiye Satranç Federasyonu Asbaşkanı Halil Hilmi Darı, Zeytinoğlu ailesi adına Güngör Pura, Suat ve Bülent Zeytinoğlu, Tayem Müdür Vekili Adnan Süllü ve TSF Söke İlçe Temsilcisi Levent Yıldız katıldılar.

 

Sıralama>Büyükler Kategorisi - xlsYıldızlar Kategorisi - xlsKüçükler Kategorisi - xlsMinikler Kategorisi

 

img-20160522-wa0034

img 0965 1

 

 

Geleneksel Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası açılış törenine katılan TSF Asbaşkanı Halil Hilmi Darı, 22 Mayıs 2016 tarinde Aydın ilinde il yöre yarışmalarına katılan kulüplerle de bir araya geldi. TSF Kulüpler Koordinasyon Kurulu Üyesi Mustafa Yavuz, Aydın İl Temsilcisi Yusuf Yazar ve kulüp yöneticilerinin bulunduğu toplantıda Aydın satrancı ve kulüplerin çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişi yapıldı.