Mobile menu

Beko Satranç Şöleni 15. Kez Genç Ustaları Bir Araya Getirdi

img 2372İzmir Satranç Eğitim Merkezi (İSEM) tarafından 15 yıldır Beko'nun destekleri ile organize edilen "Beko Satranç Şöleni" 2 bin öğrenciyi İzmir Fuarı'nda bir araya getirdi. Birçok ilden sporcunun yoğun ilgi gösterdiği satranç şöleninde satranca gönül vermiş gençler, keyifli saatler geçirdi.

İzmir Satranç Eğitim Merkezi (İSEM) tarafından Beko'nun destekleri, İzmir Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün işbirliği ile bu yıl on beşincisi düzenlenen 'Beko Satranç Şöleni' 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde İzmir Fuarı'nda gerçekleştirildi. 1-B numaralı holde düzenlenen turnuvada toplam 135 öğrenciye madalya verildi.

Yarışmaya İzmir'in hemen hemen tüm ilçelerinin yanı sıra, Ankara, İstanbul, Aydın, Muğla, Denizli, Manisa, Çanakkale, Bursa, Balıkesir ve Antalya illerinden 300'e yakın okul katıldı.

Satranca gönül vermiş gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ve keyifli vakit geçirdikleri turnuvaya yaklaşık 2 bin öğrenci katılırken, "İlköğretim Küçükler" (İlköğretim 1-4. sınıflar) kategorisinde 124 okul, "İlköğretim Yıldızlar" (İlköğretim 5-8. sınıflar) kategorisinde 101 okul, "Lise-Gençler" (Hazırlık, 1-2-3-4. sınıflar) kategorisinde 53 okul katıldı. 4+1 öğrenciden oluşan okul takımlarının yarıştığı müsabakalar sonucu 15 okula kupa verildi.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen turnuvanın ödül törenine; TSF Başkanı Gülkız Tulay, Arçelik A.Ş. Dayanıklı Tüketim Grup Başkanı F. Kemal Ebiçlioğlu, Arçelik A.Ş. Genel Müdürü, H. Hakan Bulgurlu, TSF MHK Başkanı Olgun Kulaç, İzmir İl Temsilcisi Engin Deniz Alev, İSEM Kurucuları FT Enis Bilyap ve IO Neşe Kanmazalp, Beko İzmir Bölge Yöneticisi Sami Tıraş, Arçelik A.Ş. Beko Satış Direktörü R.C. Oğuzkan Şatıroğlu, Beko İzmir Bölge Pazarlama Sorumlusu Çağrı Demir, Arçelik A.Ş. Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Arçelik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı C. Can Dinçer, Beko İzmir Şube Yöneticisi T. Hakan Harman, hakem heyeti, sporcular, veliler, antrenörler ve çok sayıda davetli katıldı.

Turnuvada, takım ve masa derecesi yapan okul ve öğrenciler, kupa ve madalyalar ile ödüllendirildi. Kupa ve madalyaların yanı sıra, her kategoride dereceye giren okullar ve sporculara Beko marka televizyon, bilgisayar, tablet, notebook, hoparlör, müzik seti ve alarm saatli radyo gibi birçok hediye dağıtıldı. Turnuvaya katılan tüm öğrencilere Beko t-shirt, ayrıca tüm okullara da katılım ve teşekkür belgesi verildi.

Beko 15. Satranç Şöleni - Dereceye Giren Okullar

İlköğretim Küçükler

1) Turgutlu Özel Kocatürk Koleji
2) Turgutlu Cumhuriyet İlköğretim Okulu
3) Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu
4) Manisa Özel Bahçeşehir Koleji
5) Özel Bornova Koleji İlkokulu

İlköğretim Yıldızlar

1) Özel Karşıyaka Yamanlar Ortaokulu
2) Turgutlu Gazi Ortaokulu
3) Turgutlu Özel Kocatürk Koleji
4) Karabağlar Özel Yamanlar Ortaokulu
5) İzmir Özel Güzelbahçe Mev Koleji Ortaokulu

Lise Gençler

1) Özel Yamanlar Anadolu Lisesi
2) İzmir Özel Türk Koleji Anadolu Lisesi
3) Manisa Fen Lisesi
4) Özel Ege Lisesi
5) Çiğli Fen Lisesi

 Küçükler Kategorisi Final Sıralama - Küçükler Kategorisi Masa Dereceleri

Yıldızlar Kategorisi Final Sıralama - Yıldızlar Kategorisi Masa Dereceleri

Gençler Kategorisi Final Sıralama - Gençler Kategorisi Masa Dereceleri

 

kucukler takim birincisi

yildizlar takim birincisi

gencler takim birincisi