Mobile menu

Amasya, Samsun ve Sinop’taydık

amasya samsun sinop2016TSF Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş, Asbaşkan Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, 5-6 Mayıs 2016 tarihlerinde Amasya, Samsun ve Sinop illerini ziyaret ederek bir dizi görüşme gerçekleştirdi ve satranç ailesi ile bir araya geldi. Gittikleri illerde çiçeklerle ve büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanan TSF Yönetimi, Samsun'daGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeleri sonucunda Samsun satranç ailesinin sportif faaliyetleri için kullabileceği yer tahsisinin yapıldığı ve temmuz ayında hizmete sunulacağı müjdesini de Samsunlu satranç severlerle paylaştı.   

TSF Yönetimi tarafından gerçekleştirilen ziyaretler ilk olarak 5 Mayıs 2016 tarihinde Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezine gerçekleşti. Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Şemseddin Bal, Merzifon Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M. Fatih Torun, Gençlik Merkezi Müdürü Şahin Yakut, TSF Amasya İl Temsilcisi Halil Tereci, kulüp yöneticileri, il hakem kurulundan Nuh Sedat Sonsa ve Burhan Koçak, il hakemlerinden Ahmet Karka, Ahmet Kaynar, İsa Kaya, Yılmaz Ayvalı, Özlem Karka, Necati Bolat, Elfa Çakır, Yalçın Taş, Mehmet Özsoy ve ildeki sporcular ile bir araya gelen heyet, il ve ilçelerde sürdürülen sportif çalışmalar ile ilgili görüşme gerçekleştirdiler.

Amasya'nın Merzifon ilçesi ile temaslarını sürdüren TSF heyeti Merzifon Kaymakamı Dr. Ozan Balcı ile makamında bir araya geldi. Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin'in de yer aldığı görüşmede, "Doğru Hamlede Buluşalım" projesinin ilçe kapsamında hayata geçmesi için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Başkan Tulay ve beraberindeki heyet, 6 Mayıs 2016 tarihinde ise Samsun'da bir dizi görüşme gerçekleştirdi. İlk olarak Havza'da, Havza İlk Kıvılcım Spor Kulübü ziyaret edildi ve Kulüp Başkanı Yaşar Karacan, antrenörler Hayati Zeybek, Mehmet Urhan ve Mesut Bayram ile bir araya gelindi. TSF Havza İlçe Temsilcisi Egemen Umut Şen'in de katılımıyla gerçekleşen görüşmeler, ardından Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesinde Havza'da ilk kıvılcımı yaktığı 25 Mayıs haftası münasebeti ile bu yıl 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan "25 Mayıs Kültür ve Sanat Haftası 2. Geleneksel Ulusal Ödüllü Otat Gıda Satranç Turnuvası'' sponsoru Otat Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başaran ziyareti ile devam etti. Görüşmede resmi sponsorluk protokolünün imzalanması ve önümüzdeki yıl daha büyük bir organizasyon olarak hayata geçmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Samsun'da ayrıca Samsun Vali Yardımcısı Ali Galip Saral ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt makamında ziyaret edildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Samsun satranç ailesinin sportif faaliyetleri için kullabileceği yer tahsisinin yapıldığı ve temmuz ayında hizmete sunulacağı müjdesi verildi.  

TSF heyeti Samsun'da satranç ailesi ile de buluştu; Gerçek Spor Kulübü'nde kulüp yöneticileri Serkan Koç, Bahattin Koç ve Suat Boztepe, Samsun Demir Spor Kulübü'nde Zeki Seyhan ve Fuat Özdemir, Atakum Belediye Spor Kulübü'nde ise Yiğit Çol ve antrenör İrfan Şaka ile görüşerek gerçekleştirilen faaliyetler konusunda bilgi aldı. 

TSF Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş ise 6 Mayıs 2016 tarihinde Sinop'u ziyaret ettiler. Sinop İl Temsilcisi Emin Kadir Civlez'in, Doğruer ve Keleş'e eşlik ettiği Sinop ziyaretleri, ilk olarak Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Süleyman Erdal'ın makamına gerçekleşti. Federasyon faaliyetleri ve Sinop ilinde satranç sporunun daha fazla gelişmesini sağlayacak çalışmalarla ilgili görüşen heyet, daha sonra Sağlık Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kenan Aral, antrenör Hayri Çakmak, il hakemlerindenMuhammed Akif Bahaddin Naz, Ömer Tekin, Recep Bircan ve Ergün Kaynar ile buluştu; Federasyon tarafından hayata geçirilen projeler, sportif faaliyetler ve önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

amasya-genlikhizmetleri2016

amasyagm2016

amasya genclikhizmetleri16

Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi

 

kivilcim spor kulubu

Havza İlk Kıvılcım Spor Kulübü

 

havza ziyareti 3

Otat Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başaran ziyareti

 

samsun vali yatdmcs ali galip saral 5

Samsun Valiliği

 

samsungenclikhizmetleri 5

samsungenclikhizmetleri 3

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 

 

samsun gercek spor kulubu 2

Samsun Gerçek Spor Kulübü

 

samsun demirspor kulubu ziyaretimiz  3

Samsun Demir Spor Kulübü 

 

samsun atakum belediye spor kulubu sorumlusu yiit col ile antrenor rfan aka ziyareti

 Atakum Belediye Spor Kulübü

 sinop il mudurlugu

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

 

sinop-aile2016

Sinop satranç ailesi