Mobile menu

Projeler Şehri Burdur’a Misafir Olduk

burdur belediye  2Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay ve Başkan Vekili Aşkın Keleş, Doğru Hamlede Buluşalım projesini hayata geçirmek üzere bulundukları Burdur'da, İl Protokolü'nü ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ni de ziyaret etti. Tulay ve Keleş aynı zamanda Burdur satranç ailesi ile de bir araya gelerek il genelinde sürdürülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Satranç Federasyonu Gülkız Tulay ve Başkan Vekili Aşkın Keleş, 21 Nisan 2016 tarihinde Burdur'da ilk olarak İl Yerel Yöneticileri ile bir araya gelerek il genelinde satranç sporunun gelişmesini sağlayacak proje ve faaliyetlerle ilgili görüştüler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Belediye Başkanı Ecz. Ali Erkun Ercengiz ve Burdur Valisi Hasan Kürklü ile makamlarında bir araya gelen TSF heyetinde Belediye Başkan Yardımcısı-TSF Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Başgül ve TSF Burdur İl Temsilcisi Şükrü Şener de yer aldı.

Burdur temasları, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Durmuş Acar'a gerçekleştirilen makam ziyareti ile devam etti. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle, BESYO Müdürü Doç. Dr. Kadir Pepe ve Satranç Topluluğu Danışmanı Fatih Gürses'in de hazır bulunduğu ziyarette, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesinde satranç bölümü açılması ya da seçmeli ders olarak yer alması konusunda görüşmeler yapıldı.

Üniversite ziyareti sonrasında Çallıca Gençlik ve Spor Kulübü ziyaret edildi.  Kulüp Başkanı Cantürk Aksöz ve sporcularla bir araya gelen heyet, daha sonra il satranç ailesi ile buluşarak bir toplantı gerçekleştirdi. Burdur Merkez, Bucak ve Karamanlı ilçelerinden hakem ve antrenörlerin bulunduğu toplantıda, ilde gerçekleştirilen sportif faaliyet ve çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

ilmudurlugu burdur

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

 

milliegitim2016

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü

 

burdur belediye  1

Burdur Belediyesi

burdur belediye  2

burdur vali

Burdur Valiliği

 

maeu  2maeu  1

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 

 

callica2016 2

callica2016 1

Çallıca Spor Kulübü

 

burdur ailemiz2016 2

Burdur satranç ailesi buluşması

burdur ailemiz2016 1

burdur ailemiz2016 4

burdur ailemiz2016 3