Mobile menu

İllerimizle Buluşmaya Devam Ediyoruz! Afyon, Ardahan, Erzurum, Iğdır ve Kars’taydık

doguilleri 2016Türkiye Satranç Federasyonu, yurdun her yerinde satranç ailesi ve satranca destek verecek il protokolü ile bir araya gelmeye devam ediyor. TSF Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer, AsBaşkanı Halil Hilmi Darı, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu ve Kurul Üyesi Ömer Faruk Ercan; 14-16 Nisan 2016 tarihleri arasında Afyon, Ardahan, Erzurum, Iğdır ve Kars illerini ziyaret ederek bir dizi görüşme gerçekleştirdiler.

Türkiye Satranç Federasyonu Yönetimi il ziyaretleri ilk olarak 14 Nisan 2016 tarihinde Erzurum'a gerçekleşti. Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer, düzenlenen toplantıda kulüp temsilcileri ile bir araya gelerek, il genelinde hayata geçen satranç faaliyetleri, sorunları ve çözüm önerileri konularında görüş alışverişinde bulundu. İl Temsilcisi Mehmet Salih Yıldırım'ın da katıldığı toplantıda ayrıca, TSF proje ve faaliyetleri ile ilgili katılımcılara bilgi verildi.

TSF Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu ve Kurul Üyesi-Bölge sorumlusu Ömer Faruk Ercan ise 15-16 Nisan 2016 tarihlerinde Iğdır ve Ardahan'ı ziyaret etti. Iğdır'da; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ile beraber Iğdır Valisi Davut Haser ile makamında görüşen heyet, Federasyon faaliyetleri ile ilgili Vali Haser'e bilgi verdiler. Görüşmede Vali Haser'e TSF adına satranç takımı da takdim edildi. Daha sonra Vali Yardımcısı Muhlis Arslan makamında ziyaret edildi. Valilik ziyaretinin ardından Iğdır Alay Komutanı Kurmay Albay Ekrem Küçükberber ile bir araya gelindi ve kendisine satranç takımı takdim edildi. TSF heyeti, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kasım Aydoğdu ile birlikte Iğdır Gençlik Merkezi'ni de ziyaret ederek, merkezin bir bölümünün satranç merkezi olarak tahsis edileceği sözünü aldı. İl Temsilcisi Süleyman Adır'ın da katıldığı Iğdır görüşmeleri, il satranç ailesi ile yapılan toplantı ile sona erdi.

Eroğlu ve Ercan tarafından gerçekleştirilen il ziyaretleri Ardahan ile devam etti. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bülent Alcar, TSF Ardahan İl Temsilcisi Murat Sedat Işıklı ve Ardahan Kura Gençlik Spor Başkanı Ümit Sarıkaya'nın da katılımıyla ilk olarak Ardahan Valisi Ahmet Deniz ziyaret edildi. Vali Deniz'in makamında gerçekleşen görüşmelerde, Ardahan'da satrancın gelişimi konusunda Federasyon olarak yapılabilecek çalışmalar ve beklentiler üzerine bilgi aktarımı yapıldı.

Doğu illerine gerçekleşen ziyaretlerin son ayağı Kars oldu. Kars'ta TSF Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Kurul Üyesi-Bölge sorumlusu Ömer Faruk Ercan ve Kars İl Temsilcisi Kürşat Güven; Kars İl Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Gürsel Polat'ı ziyaret ettiler. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Müslüm Kılıçoğlu, Spor Eğitim Merkezi Müdürü Rıza Akıl, İdari İşler Şube Müdürü Ahmet Adıgüzel, Sarıkamış İlçe Müdürü Ali Koçak ve Kars Satranç ailesinden sporcu ve veliler de hazır bulundular.

TSF Asbaşkanı Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Üyesi Ömer Gökçe ise 16 Nisan 2016 tarihinde, Afyon'da Kulüp Temsilcileri ve İlçe Temsilcileri ile bir araya geldiler. Düzenlenen toplantıda kulüplerin faaliyetleri ve Federasyondan beklentileri dinlenildi, İlçe Temsilcilerinin İl Temsilciliği koordinatörlüğünde yapacakları çalışma ve projeler görüşüldü. İl Temsilcisi Alptuğ Akyıldız'ın da hazır bulunduğu toplantıda ayrıca ilçelerde satranç eğitim merkezi açılması için yapılması gereken çalışmalar ele alındı. 

erzurum

Erzurum Satranç Ailesi

 

igdirvalilik

Iğdır Valiliği

igdir hudut alay komutani igdir bassavcisi ziyaretlerimiz

TSF Heyeti Iğdır Alay Komutanı Kurmay Albay Ekrem Küçükberber ile bir araya geldi

 

tahsis  igdir satranc egitim merkezi ve igdir satranc ailesi le toplanti 1 tahsis  igdir satranc egitim merkezi ve igdir satranc ailesi le toplanti 2   tahsis  igdir satranc egitim merkezi ve igdir satranc ailesi le toplanti 4

 Iğdır Gençlik Merkezi'nde satranç merkezi için alan tahsisi görüşmeleri yapıldı

tahsis  igdir satranc egitim merkezi ve igdir satranc ailesi le toplanti 5 

tahsis  igdir satranc egitim merkezi ve igdir satranc ailesi le toplanti 6

tahsis  igdir satranc egitim merkezi ve igdir satranc ailesi le toplanti 7

Iğdır Satranç Ailesi

 

ardahan il spor mufuru ardahan kura spor kulubu 2

ardahan il spor mufuru ardahan kura spor kulubu 1

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

 

20160416 130155

Ardahan Valiliği

 

karsvailik

Kars Valiliği

kars il spor muduru kars satranc ailesi 1

kars il spor muduru kars satranc ailesi 2

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

 

afyon 2016 7

afyon 2016 8

Afyon Satranç Ailesi