Mobile menu

İstanbul'da Şah Mat Coşkusu Tamamlandı

2016sahmat torenUğur Okulları sponsorluğunda düzenlenen Şah Mat - 2016 İstanbul Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Turnuvası, 9-10 Nisan 2016 tarihlerinde Kuyumcukent ev sahipliğinde yapılan final turnuvası ve ardından gerçekleşen ödül töreniyle sona erdi. 3 ay boyunca 3 bin 500'e yakın sporcunun rekor katılımıyla gerçekleşen turnuvanın finalinde 280 sporcu ve 50 takım kıyasıya mücadele etti.

6 tur yapılan final turnuvası sonunda; Küçükler'de 1. Dinamik Çift Ünlem 2. Şahista 44 2. Chesspro 4. GOPSEM-1 5. Beylikdüzü Ak Koleji Erkekler Takımı olurken; Yıldızlar'da ise 1. Güç Birliği 2. Türk Hava Yolları Spor Kulübü 3. Beyin Sporları Akademisi-1 4. Kadıköy Satranç Merkezi 5. Cağaloğlu Anadolu Lisesi oldu.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arda Kılıç,  Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş, Kuyumcukent BKM Yönetim Kurulu Başkanı Habib Kocabaşoğlu, Uğur Okulları Kurumsal İletişim Koordinatörü Müzeyyen Yalçın Bedel, GHSİM Bahçelievler İlçe Müdürü Numan Şahin, TSF İstanbul İl Temsilcisi Rıza Öney, Turnuva Koordinatörü Eyüp Araz, sporcular, antrenörler ve sporcu yakınlarının katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde; dereceye giren takımlar kupa ve madalyanın yanı sıra, Uğur Okulları tarafından toplam 12 Bin TL nakdi ödül ile ödüllendirildiler. 

 ÖDÜL TÖRENİ FOTO GALERİ 

9DSCN6896

25DSC_0849

Küçükler Kategorisi: 1. Dinamik Çift Ünlem: Yiğit Taha Karahan, Onur Akıncıoğlu, Can Yörükçüoğlu, Fırat Ulaş Yurtsever, Melisa Ataer ve Antrenörleri; 

Yakup Coşun – Osman Nukan.

Ödüllerini Uğur Okulları Kurumsal İletişim Direktörü Müzeyyen Yalçın Bedel sundu.

 

27DSC_0877

Yıldızlar Kategorisi: 1. Güç Birliği: CM Şiar Yaran, FM Bahadır Özen, Bora Özcan, Tibet Kağan Özgür, Berkay Ertuğrul, İzge Bayyurt ve Antrenörleri Hakan Özgür.

Ödüllerini Uğur Okulları Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Adil Kurt sundu.

 

23DSC_0825

Yıldızlar Kategorisi: 2. Türk Hava Yolları Spor Kulübü: Ataberk Eren, Ahmet Ata Çağlar, Kerem Can Öztekin, Şevval Doğan, Lenanur Kaymaz ve Antrenörleri Tayfun Kocabalkan.

Ödüllerini Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer takdim etti.

 

22DSC_0816

Küçükler Kategorisi: 2. Chesspro: Ahmet Doruk Koçer, Yağız Çınar Akın, Elif Keskin, Deniz Karasakal ve Antrenörleri Deniz Akın.

Ödüllerini TSF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arda Kılıç sundu.

2. Şahista44:   Süleyman Arda Kabadayı, Kaan Özcan, Emre Akdaş, Adil Tuna Karsan, Arda Tapan ve Antrenörleri Kadir Erden.

Ödüllerini Kuyumcukent BKM Yönetim Kurulu Başkanı Habib Kocabaşoğlu sundu.

 

18DSC_0777

Yıldızlar Kategorisi: 3. Beyin Sporları Akademisi-1: Asım Turan, Kutay Karataş, İlhan Serhat Salman, Muhammed Sinan Gönüllü ve Antrenörleri Eyüp Araz.

Ödüllerini Kuyumcukent İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş takdim etti.

 

17DSC_0763

Küçükler Kategorisi: 4. GOPSEM-1: Arda Altun, Mehmet Emir Hayrat, Yusuf Efe İnciler, Ahmet Alp Düşmez ve Antrenörleri IM Hasan Kılıçaslan ve Tayfun Kocabalkan.

Ödüllerini Bahçelievler GHSİM İlçe Müdürü Numan Şahin`den aldılar.

 

15DSC_0748

Yıldızlar Kategorisi:  4. Kadıköy Satranç Merkezi: WCM Çağıl Irmak Arda, Rad Cannesar, Ömer Ata Gezici, Efe Olgun, Tibet Yılmaztürk, Kerem Yiğit, Sanem Vural, Göktuğ Berberoğlu ve antrenörleri IM Umut Atakişi.

Ödüllerini TSF İstanbul İl Temsilcisi Yardımcısı Eyüp Araz sundu.

 

16DSC_0755

Küçükler Kategorisi: 5. Beylikdüzü Ak Koleji Erkekler Takımı: Ayberk Gürses, Alperen Pamukçu, Giray Kağan Gülmez, Berke Hamzaçebi ve Antrenörleri Ahmet Güneş ve Yiğit Gülmez. 

Ödüllerini İl Temsilcisi Rıza Öney, İl Temsilcisi Yrd. Hakan Özgür ve Turnuva Başhakemi NA Çetin Akca sundu.

 

32DSC_0910

Ödül töreni sonunda Kuyumcukent İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş, turnuvaya katılan bayan sporcu ve sporcu annelerine

özel tasarım inci kolye ve bileklik setini sürpriz hediye olarak takdim etti.

 

 


1

2

Turnuva sponsoru Uğur Okulları Yönetimine, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından fidan sertifikaları sunuldu.

     

1 2

Final Turnuvası ev sahibi Kuyumcukent Yönetimine fidan sertifikalarını TSF Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer sundu.

 

30DSC_0898

Uğur Okulları tarafından turnuva organizasyon komitesine plaket sunuldu.

 

29dsc 0886

Turnuva koordinatörü Eyüp Araz'a TSF Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer tarafından fidan sertifikası sunuldu.

 

12DSC_0736

Turnuvada görev yapan hakemler

 

39DSC_0930

Turnuva ödül töreni hatıra fotoğrafı ile sona erdi..