Mobile menu

İzmir’de Gündem Satranç Olacak

izmir belediye16Türkiye Satranç Federasyonu, Türk satrancının tüm illerimizde yaygın ve aktif bir spor branşı olması ve ülkemiz geleceği için doğru hamleler yapmak için il ziyaretlerini ve işbirliği çalışmalarını sürdürüyor.

TSF Başkan Vekili Aşkın Keleş, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Dr. Olgun Kulaç ve İzmir İl Temsilcisi Engin Deniz Alev, 23 Mart 2016 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret ederek İzmir'de hayata geçmesi planlanan faaliyet ve projelerle ilgili görüştüler.

Ziyarette tesisleşme çalışmaları, sportif faaliyetler, Doğru Hamlede Buluşalım, Sokakta Satranç Var ve Satranç Parkları projeleri ile ilgili il genelinde yapılacak çalışmalar üzerine ön görüşme yapan TSF Heyeti, Başkan Kocaoğlu'na satranç takımı da hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Kocaoğlu, satrancın İzmir'de daha çok yaygınlaşması için en kısa sürede belediyenin ilgili birimleri ile çalışmalara başlayacaklarını ve satranç gibi önemli bir spor branşı için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

  

izmir belediye16

MHK Başkanı Dr. Olgun Kulaç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TSF Başkan Vekili Aşkın Keleş ve İzmir İl Temsilcisi Engin Deniz Alev