Mobile menu

FMV Işık Okulları 10. Satranç Takım Yarışması

phoca thumb l dscn0079Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları tarafından organize edilen FMV Işık Okulları 10. Satranç Takım Yarışması 1 Mayıs 2015 Cuma günü FMV Ayazağa Kampüsünde başladı.

Turnuva açılış törenine Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, FMV Işık Eğitim Kurumları Genel Müdürü Erdoğan Bozdemir, İstanbul İl Temsilcisi Rıza Öney ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Tulay, açılış töreninde yaptığı konuşmada, 1 Mayıs İşçi ve Emekçilerin ve satranç emekçilerinin bayramını kutlayarak tüm sporculara başarılar diledi. FMV Işık Eğitim Kurumları Genel Müdürü Erdoğan Bozdemir ise yaptığı konuşmada FMV Işık Okulları olarak satranç turnuva organizasyonlarına büyük önem verdiklerini belirterek, turnuvanın 10. yılında tüm katılımcılara başarılar diledi. Açış konuşmalarının ardından Tulay, Bozdemir ve diğer konuklar turnuvanın sembolik açılış hamlelerini gerçekleştirdiler.

Turnuvaya Küçükler (90 takım), Yıldızlar (43 takım), Gençler (36 takım) ve Üniversiteler (32 takım) olmak üzere 4 kategoride toplam 201 takım katılıyor. Anaokulları turnuvası ise 2 Mayıs Cumartesi günü FMV Ispartakule kampüsünde düzenlenecek.

Fotoğraf Galerisi - Eşlendirme-Sonuç

phoca thumb l dscn0122

phoca thumb l dscn0087