Mobile menu

Yalova Ziyaretimiz

DSCF4567 300 x 225Türkiye Satranç Fedarasyonu Başkanı Sayın Gülkız Tulay ve Yönetim Kurulu üyesi Halil Hilmi Darı 10 Mayıs 2014 tarihinde Yalova'yı ziyaret ettiler. Başkan Tulay ve Halil Hilmi Darı'yı, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Yalova İl Temsilcisi Nezir Uyrun, Merkez İlçe Temsilcileri Abdurahman Baltacı, Erkan Şat, Termal İlçesi Temsilcisi Ali Gürkan, Çiftlikköy İlçesi Temsilcisi Ayla Üstün, Yalova Satranç İl Temsilciliği İl hakem kurulu üyeleri, İl Tertip Kurulu üyeleri, hakem, antrenör, satranç sporcuları ve velilerce karşılandı.

Başkan Tulay yaptığı konuşmada Yalova'da bulunmaktan ve satrancın ildeki gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye Satranç Fedarasyonu Başkanı Gülkız Tulay'ın toplantı salonundan ayrılmasının ardından İl Temsilciliği toplantısı Türkiye Satranç Fedarasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Hilmi Darı'nın başkanlığında başladı.

Toplantıya Yalova Satranç İl Temsilcisi Nezir Uyrun, İlçe temsilcileri, İl tertip kurulu üyeleri, İl hakem kurulu üyeleri, antrenörler, hakemler ve Yalovalı satrançseverler katıldı.

Toplantıda Yalova satrancının gelişimi için eksikliklerin giderilmesi, satranç alanındaki yatay ve dikey gelişmeler konusunda alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

Toplantının kapanış konuşmasında söz alan İl Temsilcisi Nezir Uyrun, federasyonun bu ziyaretinden çok memnun kaldıklarını, Yalova'da satrancın gelişimi için önemli adımlar atacaklarını, en büyük isteklerinin fedarasyon tarafından Yalova'da Ulusal bir turnuvanın düzenlenmesi olduğunu dile getirerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

DSCF4560 300 x 225

DSCF4572 300 x 225

toplantı 300 x 225