Mobile menu

Türkiye Gençler Şampiyonası'na Miller Oto Sponsor Oldu

miilerTürkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay ve Miller Oto Ticaret ve Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon 07 Mayıs 2014 tarihinde önemli bir sponsorluk sözleşmesine imza attılar. Bu sözleşme ile Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası Miller Oto Ticaret ve Sanayi A.Ş'nin sponsorluğu ile yapılacak.

Miller Oto'nun değerli desteği ile uzun yıllar devam edecek olan bu anlamlı işbirliği sayesinde, Türkiye Gençler Şampiyonası'nın Türkiye'nin en prestijli turnuvalarından biri olması hedefleniyor. Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara ödenecek ödül miktarlarının karşılanması gibi maddelerin yer aldığı bu sözleşmeyle Türkiye Gençler Şampiyonası yepyeni ve çok önemli bir kimlik kazanacak.

Protokol imza törenine Çanakkale Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, TSF Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Yekeler, Çanakkale İl Temsilcisi Yasemin Kaçar, Ulusal Takım antrenörümüz GM Evgenij Mirosnhichenko, Sporcularımız; Dragan Solak, Aleksandr Ipatov, Emre Can, Burak Fırat, Betül Cemre Yıldız ve Emel Kaya iştirak etti.

IMG 1072
Nüammer Uslu, Mert Mildon, Gülkız Tulay ve Kasım Yekeler
IMG 1089
IMG 1093
IMG 1123
İmza töreni sonrasında A Ulusal Takım sporcuları ile bir araya gelindi
IMG 1067
GM Ipatov, GM Miroshnichenko ve GM Dragan Solak