Mobile menu

Finallere İki Kala

haber IMG 4619Anitta Otel'de gerçekleşmekte olan liglerde bugün beşinci ve altıncı tur oynandı. Çocuk liginde birinci masada karşılaşan Ankara Mutlu Yaşam Koleji - İstanbul Art Satranç Kulübü oynanan çekişmeli maça rağmen 2 - 2 beraberlikle  sonuçlandı.

Ankara Mutlu Yaşam Koleji, Mezitli Belediye Spor Kulübü, İstanbul Art Satranç Kulübü ve Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü eş puan ile zirveyi paylaşıyor. Çocuk liginin onbirinci masasında eşleşen Ankara Anges Parlayan Yıldızlar Takımı - Kocaeli Çenesuyu Cesur Karıncalar Takımı karşılaşması, beşinci tur sonunda ondördüncü sırada yer alan Ankaralı takımın maça yetişememesi sebebiyle Kocaelili takımın hükmen galibiyeti ile sonuçlandı.

Yıldızlar liginde ise liste başında turnuvaya başlayan Ankara Demir Spor Kulübü(2058 ELO) tam puan ile zirveyi kimseye kaptırmıyor. Yıldızlar liginde Ankaralı takımı, on puan ile ikinci sırada İzmir Yamanlar Eğitim Kurumları A Takımı, dokuz puan ile Antalya Bahçeşehir Yıldızlar Takımı, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Yalova Büyükşehir Belediye Spor Kulübü takip ediyor. Son iki turda ciddi değişikliklerin yaşanabileceği ve çekişmeli maçların gerçekleşebileceği liglerin seçilmiş fotoğraflarını fotograf galerimizde bulabilirsiniz.

Turnuva Sayfası     Fotograf Galerisi