Mobile menu

Pazar Kaymakamlık Kupası

1217-18 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tokat'ın Pazar İlçesinde Pazar Kaymakamlık Kupası düzenlenecektir. 5 ayrı kategoride düzenlenecek turnuvada toplam 15 Bin TL ödül satranç sporcularına dağıtılacaktır. 3 Kategoride sporcular bay ve bayan ayrı olarak yarışacaklar.

Turnuva Yönergesi



PAZAR KAYMAKAMLIK KUPASI TÜRKİYE SATRANÇ ŞAMPİYONASI

                                   
1  17-18 Mayıs 2014 tarihlerinde Pazar İlçemizde Türkiye Geneli Satranç Şampiyonası düzenlenecektir.5 kategoride düzenlenecek turnuvada toplam 15 Bin TL ödül satranç sporcularına dağıtılacaktır..3 Kategoride sporcular bay ve bayan ayrı olarak yarışacaklar.
  Turnuvanın yapılmasında emeği geçen Pazar Kaymakamımız Sayın Sinan BAŞAK 'Beye ve Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Gürsoy KIZILGÜL 'Beye tüm satranç ailesi olarak teşekkür ediyoruz.Pazar İlçe Temsilcimiz Sayın Zafer YÜREKLİ'Beye  başarılar diliyoruz. 
 
    Turnuva sırasında Pazar ilçemizde bulunan Dünyaca Ünlü Ballıca Mağarasına ve Kaz Gölü'ne servislerimiz tarafından tur aralarında geziler düzenlenecektir.
  
            
     Turnuvaya kayıt yapabilmek için
:

1.Öncelikle tüm sporcular  TSF lisans işlemlerini http://kampanya.tsf.org.tr        adresinden yapmalıdırlar

2. Turnuva katkı payını ,yan taraftan Kredi Kartı ödeme sayfasından ,onlıne ödedikten sonra çevrimiçi kayıt sisteminden kaydınızı yapabilirsiniz.

3.Banka yoluyla katkı payını yatırmak isteyenler,
Türkiye İş Bankası TSF :4200-5930838 nolu hesaba yönergede belirtildiği şekilde ödeme yapıp dekontun bir  örneğini Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
adresine göndermelidirler.Çevrimiçi kayıt tarafımızdan açılacaktır.

TOKAT PAZAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YÖNERGE VE ÖDÜLLER.doc

İLETİŞİMZafer YÜREKLİ:506 500 3780   KONAKLAMA_YERLERİ.docx