Mobile menu

Zonguldak Ziyaretimiz

fotograf 1 - KopyaZonguldak iline yapılan ziyaretlerde Alaplı, Çaycuma ve Ereğli ilçelerine konuk olduk. Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Karaelmas Bölge Temsilcisi Çetin Kaypak ile birlikte ilk olarak Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malgaç'ı makamında ziyaret ettiler. Yapılan görüşmede Malgaç, satranca her zaman destek olduklarının ve olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Daha sonra Çaycuma İlçe Spor Müdürü Ahmet Kayayılmaz ziyaret edildi. Kayayılmaz, inşaatı devam eden ve 300 günde tamamlanacak olan Gençlik Merkezinde satranç sporu için yer tahsisi yapılacağını ve satranç branşı açılması için destek olacağını söyledi.

image 5

Zonguldak ve ilçelerde yapılan toplantı ve değerlendirmeler sırasında işleri nedeniyle görevinden ayrılan Eski il Temsilcimiz Murat Albuz'a satranç ailesine sağladığı katkı ve destekten dolayı plaket takdim edildi.

image 6

fotograf 2

Zonguldak Ereğli İlçe Spor Müdürü Serkan Keleş ise Ereğli hakemlerinden İskender Bey, Karaelmas Bölge Temsilcisi Çetin Kaypak, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı FA Mustafa Eroğlu ile birlikte ziyaret edilmiş ve 2 adet salonu satranç ailesine tahsis edeceklerinin sözünü almışlardır.

fotograf 1 - Kopya - Kopya

f

                                                                Zonguldak İl Müdürü Uğur Akdeniz