Mobile menu

Çocuk Hizmetleri Sertifika Töreni

kTürkiye Satranç Federasyonu ve Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen antrenörlük kurslarına katılan 160 çocuk hizmetleri personeli sertifikalarını 21.11.2013 tarihinde Antalya'da düzenlenen tören ile teslim aldı. Tören Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şencan ve Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdülkadir Kaya'nın konuşmalarının ardından sertifikaların dağıtımıyla noktalandı.

Abdülkadir Kaya, yeni sporcuların kazanılması ve her kursiyerin bir şampiyon yetiştirmesi konusunda tüm kursiyerlerden söz alarak, başarılar diledi.

Kursiyerler belgelerini Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdülkadir Kaya, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şencan, Türkiye Satranç Federasyonu Genel Sekreteri Onur Çubukçu, Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa İmamoğlu, Bozkır Bölge Temsilcisi Hasan Onat'tan teslim aldılar.

IMG 6290
 İbrahim Şencan
IMG 6311
 Abdülkadir Kaya
IMG 6330
IMG 6335
IMG 6343
IMG 6393
 Onur Çubukçu, Mustafa İmamoğlu, İbrahim Şencan ve Abdülkadir Kaya
IMG 6412
IMG 6427
Hasan Onat, Abdülkadir Kaya ve İbrahim Şencan
IMG 6436




Projenin Diğer Aşamaları Hakkında;

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu arasında 20.03.2013 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü gereğince, Türkiye Satranç Federasyonu Çocuk Hizmetleri'ne bağlı 305 birimde satranç sınıfı açarak, sevgi evleri ve çocuk evlerine ilaveten 1178 satranç takımı yardımı yaptı.

Türkiye Satranç Federasyonu, Türkiye İş Bankası'nın desteği ile Çocuk Hizmetleri'ne bağlı, aralarında Sevgi Evi, Çocuk Evi, Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu, Koruma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi bulunan 305 birimde satranç sınıfı açtı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay'ın katıldığı bir törenle kamuoyuna duyurulan işbirliği ile Çocuk Hizmetleri'ne bağlı kuruluşlardaki çocukların satranç sporuna yönlendirilmesi için gerekli ortamın hazırlanacak, çocuklar satranç çalışmalarından bedelsiz olarak faydalanacak, eğitim kamplarına, bölgesel ve ulusal satranç turnuvalarına katılacak.