Mobile menu

Burdur Ziyaretimiz

DSC03383Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Hilmi Darı, Belediye Başkan Yardımcısı ve Satranç İl Temsilcisi Serdar Başgül, İl Düzenleme Kurulu Üyesi Serdar Kaya ve Ahmet Hüsünbeyi ile birlikte 15 Kasım 2013 tarihinde önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar'ı, ardından da İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin'i makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Hilmi Darı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar' a Burdur'da satranç sporuna yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

İl Müdürü Ahmet Sancar da nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek ,"Son yıllarda en popüler branşlar arasında yer alan satrancın ilimizde sevilmesi ve tabana yayılması için İl Müdürlüğümüz olarak gereken desteği vereceğiz" dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde de Halil Hilmi Darı "Eğitimde çok başarılı olan bir il olan Burdur'un satrançta da son yıllarda atağa geçtiğini belirtti. Bu gelişimde hiç şüphesiz hazırlanan "Satranç ile Büyüyen Çocuklar Projesi'nin çok etkili olduğunu, gerek projeye, gerekse satrancın gelişmesine verdikleri destekten dolayı Milli Eğitim Müdürü ve ekibine teşekkür etti."

Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin de "Kendisinin de satranç oynadığını ve Burdur'da satrancın gelişmesi için bugün olduğu gibi bundan sonra da katkı vermeye devam edeceklerini ifade etti."

Aynı gün akşam Burdur Belediyesi Satranç Merkezinde Burdur Satranç Ailesi ile bir araya gelindi. Ülkemizdeki satrancın durumu, yeni oluşturulan Satranç 1. Ligi, Ulusal ve Yerel turnuvalar ve Burdu'da satrancın gelişimi konularında fikir alışverişi yapıldı.

IMG 0967

IMG 1298

IMG 1300

IMG 1301

IMG 1303

IMG 1307

IMG 1308