Mobile menu

Niğde – Kayseri – Nevşehir Ziyaretlerimiz

kayseriTüm hızıyla devam eden il gezilerimizin bu seferki durakları Niğde, Kayseri ve Nevşehir idi. Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Asbaşkanı ve Karaman İl Temsilcisi FA Mustafa Eroğlu 16-17-18 Ağustos 2013 tarihlerinde bu illerimizi ziyaret etti. Öncelikle Niğde İl Temsilcisi Doç. Dr. Recep Kara ile buluşan Eroğlu, Niğde ilinde satranç merkezi açılması konusunda fikirlerini paylaştı. Kara ile federasyonun yapmış olduğu projeler(özellikle ilköğretime başlayan ilkokul öğrencilerine satranç takımı ve kitabı dağıtımı) hakkında görüşerek olumlu geri dönüşler aldı.

Daha sonra Nevşehir İl Temsilcisi Ekrem Kürekli ziyaret edildi. Tamamlanmak üzere olan Nevşehir Gençlik Eğitim Merkezi'nde bir satranç merkezi oluşturulabilmesi hakkında görüşler paylaşıldı. Ayrıca Niğde-Karaman-Nevşehir- Kayseri illeri arasında yöresel takım yarışmaları yapılması konusunda mutabakata varıldı.

Son olarak Kayseri İl Temsilcisi Zeynel Erkiletlioğlu ile buluşularak Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Emin Özen ve Spor Şube Müdürü Mehmet Uslu makamlarında ziyaret edildi. Son derece olumlu geçen görüşmelerde, yapılması planlanan ulusal ve uluslararası yarışmalar, kulüplerin ve yöresel takım yarışmalarının desteklenmesi hakkında görüşler paylaşıldı.

IMG 0563

IMG 0567

IMG 0568