Mobile menu

Karpos Açık - Bol Kazançlı Yedinci Tur

kucukHazırlıklar sonuç getirdi ve Karpos Açık Turnuvasının yedinci turunda sporcularımızın rüzgarı salonda hissedildi. 25 sporcumuzun yer aldığı güçlü turnuvada Batuhan ve Vahap kuvvetli rakipleri karşısında kazanmayı bilen sporcularımızdandı. Bütün gün rakiplerine hazırlanan sporcularımızdan Emre, Aydın, Doğa Cihan, Melih, Ezgi, Mustafa, Hilal, Volkan ve Ozan maçlarını kazanırken, Kıvanç, Umut, Ege, Ervin, Atilla ve Ayça da masadan beraberlikle ayrılan isimler oldular.

GM 2616 ROU Parligras Mircea-Emilian – FM 2371 TUR Daştan Batuhan

Batuhan rakibine hazırlanırken bir açılışta yoğunlaşarak rakibini tanımaya çalıştı. Beklediği gerçekleşen ve açılıştan üstün çıkarken oyun sonuna iki piyon önde giren Batuhan kazanmasını bildi. 8. tura 12. sırada giren Batuhan'ı 8. turda GM Lupulescu Constantin bekliyor. Batuhan'ın maçı 7. masada canlı yayında olacak. (http://gambit.com.mk)

SDC15011
IM 2404 TUR Sanal Vahap – GM 2562 SRB Damljanovic Branko

Vahap da rakibine hazırlanırken beklenmedik bir durum yaratmaya çalışmıştı adeta. Açılıştan beklenmeyen bir tempo ile çıkan usta rakip, karışık pozisyonda zor bir oyun ile Vahap karşısında zorlanacağını anladı. Üstün duruma geçen Vahap, rakibinin sıkıntılı zaman temposunda hata yapmasını beklerken hata geldi, bunu gören salon, bu aşamadan sonra artık Vahap'ın kazanmasını bekledi.

8. tur TSİ 18:30'da başlayacak.

SDC15002

SDC15013

SDC15017

SDC15019