Mobile menu

Hatay Ziyaretimiz

kkTürkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay 11 Şubat 2013 Pazartesi günü Hatay satranç ailesi ile bir araya geldi. Başkan Tulay ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın'ı makamında ziyaret etti. Burada yapılan kısa görüşmenin ardından Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş ziyaret edildi. Yapılan toplantıya İl Müdürü Emrullah Taşkın, Şube Müdürü Murat Yiğit, İl Temsilcisi Bülent Aşkar, İl temsilciliği çalışanları, kulüp temsilcileri, antrenör ve hakemler katıldı.

Antakya'nın yeni dönemdeki planlarının ve isteklerinin ele alındığı toplantı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlendi.

IMG 9785

IMG 9783

IMG 9794

antakya belediye

2010 yılında Dünya Kadınlar Satranç Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Antakya, bu sene de Dünya Gençler Satranç Şampiyonası'nı yapmaya hazırlanıyor. Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş yaptığı açıklamada bu şampiyonanın Hatay'da yapılacak olmasının yarattığı heyecandan ve ilin tanıtımına olan katkıların öneminden bahsederek, Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

IMG 9741

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın konu ile ilgili açıklamasında "Öncelikle böyle büyük bir organizasyona ve sahipliği yapacak olmamız gurur verici. Başta Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, sivil toplum kuruluşları ve basınımızla birlikte el ele vererek bu büyük organizasyondan alnımızın akıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Bu büyük organizasyon şimdiden Hatay'ımıza hayırlı olsun" dedi.