Mobile menu

Çanakkale Ziyaretimiz

kTürkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Hilmi Darı 04 Aralık Cuma günü Çanakkale satranç ailesi ile bir araya geldi. İl Temsilcisi Turgut Tunca ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ile yapılan görüşmede Çanakkale satrancı hakkında ve Çanakkale zaferinin 100.yılı olan 2015 yılı etkinlikleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Çanakkale İl Temsilcisi, antrenörler, hakemler, sporcular ve velilerin katılımıyla Sarıçay Otel'de bir toplantı gerçekleştirildi.

T 00001

Toplantıda Türkiye Satranç Federasyonu'nun çalışmaları ve son değişiklikler hakkında bilgiler verildi. Katılımcıların Çanakkale'deki satranç faaliyetleri, karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi. Genel olarak; kalıcı bir turnuva salonu eksikliği, il dışı ulusal şampiyonalara katılacak sporculara sağlanabilecek imkanlar, satrançla yeni tanışan sporcu ve velilerinin bilgi eksikliklerinin giderilmesi, satrancın ve faydalarının özellikle okullarda tanıtımının etkili bir şekilde yapılmasının önemi, il satrancındaki gelişim ve rekabet, Çanakkale' de ulusal şampiyonaların düzenlenmesi konuları üzerinde duruldu.

T 00002

T 00006