Mobile menu

Yeni Dönemin İlk Toplantıları

meetingTürkiye Satranç Federasyonu'nun yeniden düzenlenen kurulları ilk toplantılarını gerçekleştirmeye başladı. Teknik Kurul ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu 22 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 11.00'de Ankara Atatürk Satranç Merkezi'nde toplandı.

IMAG0525

Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Hilmi Darı, Spor Uzmanı Cengiz İnce'nin koordinasyonunda, Uğur Tülüce'nin başkanlığında bir araya gelen Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu'nun gündeminde Federasyon politikaları, görev dağılımı, temsilciliklerin örgütlenmesi, illerin genel durumu ve alınacak önlemler yer aldı.

teknik kurul

Abidin Ünal'ın başkanlığında, Spor Uzmanı Ümit Küçükahmetoğlu'nun koordinasyonunda bir araya gelen Teknik Kurul ise görev dağılımı, 2012-2013 Etkinlik Takvimi ve yarışma yönergeleri gibi konuların üzerinde durdu.

Yeni dönemin ilk Merkez Hakem Kurulu Toplantısı Yönetim Kurulu Üyesi Halil Hilmi Darı ve Spor Uzmanı Cengiz İnce'nin koordinasyonunda, Olgun Kulaç'ın başkanlığında 08 Aralık 2012 tarihinde saat:10:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilmişti. Toplantının gündeminde aşağıdaki konular yer aldı;

* MHK üyeleri arasında görev bölümünün yapılması,
* Hakem görevlendirmeleri,
* Mevzuat
* Fide tarafından belirlenen hakem lisans belgesi ve diğer konular.