Mobile menu

Satranç ve Seçimler

Satranç camiası yeni bir genel kurulda buluştu ve başkanını seçti. Bugüne kadar katıldığımız tüm genel kurullardan farklıydı. Çünkü bu genel kurulda satranç vardı, saygı vardı; demokratik bir seçim yaşadık.
 
Bu genel kurulda satranca ve camiamıza olan saygımız baskın geldi ve diğer federasyonlara örnek olacak bir genel kurulu/seçimi tamamladık. Bunun için başkan adayları Gülkız Tülay ve Cengiz Özdemir Keleş başta olmak üzere tüm genel kurul delegelerine teşekkür ediyorum.
 
Bugün, temelleri güçlü ve önemli başarılara imza atmış bir federasyonu devraldık. Şimdi, kurulduğu günden bugüne satrancı seven insanların büyük küçük ayırt etmeksizin fahri emekleriyle bu hale getirilen bu federasyonu yöneteceğiz. Bizden önceki dönemlerde ve son dönemde bizlerle birlikte görev yapmış tüm arkadaşlarımıza, özellikle 12 yıl TSF başkanlığını yürüten Ali Nihat Yazıcı’ya katkılarından dolayı teşekkür etmek boynumuzun borcudur.
 
Artık yeni bir yönetim var.
 
Yeni yönetim olarak hedeflerimiz eskisinden çok daha büyük!
 
Genel kurulumuzun büyük desteğine yakışan şekilde projelerimizi hayata geçireceğiz ve ülke genelinde tüm halkımızla satrancı buluşturma hedefi doğrultusunda çalışmaya başlayacağız.
 
Bizlere güvenen herkese teşekkürler,
 
Mehmet KAYA