Mobile menu

Avrupa Okullar Bireysel Satranç Şampiyonası

pclogo2Avrupa Okullar Bireysel Satranç Şampiyonası 12 - 21 Haziran 2012 tarihleri arasında Halkidiki, Yunanistan'da gerçekleşecektir. Şampiyonaya federasyonumuz adına doğrudan katılma hakkı olan sporcular, kendi olanaklarıyla katılmak isteyen sporcu, antrenör ve veliler katılım yönergesine uygun şekilde başvurmuşlardır.

Ulaşım detayları haberin devamında ilan edilmiştir. 

Bilgilendirme Bülteni(06.06.2012, Otobüs Yerleşim Planı)

Ulaşım:

Hareket Tarihi: 12 Haziran Salı 2012

Hareket Noktası-1(İstanbul Anadolu): Ulusoy Ataşehir Terminali (Palladium AVM Yanı), saat: 04:30

Hareket Noktası-2(İstanbul Avrupa): Taksim AKM önü, saat: 05:00
 
Otobüs Yerleşim Planı 

Ulaşım ücreti kişi başı: 300 TL'dir. Son ödeme tarihi 8 Haziran 2012 Cuma günü saat 16.00'dır.

Yalnızca mail ile başvuru kabul edilecek olup, dekontlar ve başvuru sırasına göre otobüs düzeni oluşturulacaktır. (TSF tarafından davet edilen sporcular ulaşım ücreti ödemeyecektir.)

Tüm katılımcıların yukarıdaki belirtilen hareket saatinden an az 15 dakika önce hareket yerinde hazır bulunmaları rica olunur. 

TSF Hesap Nosu:

Türkiye İş Bankası

4200 5930838
TR820006400000142005930838

Önemli : Türkiye adına yarışacak tüm sporcularımızın 2011 AYGEG kampında kendilerine verilen Ulusal Takım formalarını yanlarında getirmelerini önemle hatırlatırız. 

Vize Başvurusunda bulunacak ve hizmet pasaportu ile çıkış yapacak katılımcılar için gerekli evraklar 08.05.2012 Salı günü  katılım formlarında belirtilen adreslere kargo ile gönderilmiştir.  

Hizmet Pasaportu Başvurusu Yapacaklar

Belgeleri ellerine ulaşan katılımcılarımızın federasyon ile iletişime geçtikten sonra yurt dışına çıkış tarihinden 15 gün önce İl Emniyet Müdürlüğüne başvuru yapmaları önemle hatırlatılır. Çıkış harçlarının yatırılabilmesi için pasaport numaralarının Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bildirilmesi gerekmektedir. İl Emniyet Müdürlüklerine giderken yanınızda bulunması gereken evraklar;
                                                  
1-Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi                                                    
2-Fotoğraf(2 adet biyometrik)                                                       
3-62,50 TL - Pasaport cüzdan bedeli
4-Daha önce almış olduğunuz pasaportlar 

18 yaşının altındaki sporcuların Emniyet Müdürlükleri'ne anne ve babalarıyla başvurmaları gerekmektedir. Yalnız anne ya da baba ile başvuruya gidilecekse, gelmeyen velinin noter onaylı muvafakatnamesi istenir. Velilerimize önemle duyurulur.


Vize Başvurusu Yapacaklar

 Davet mektupları aynı zamanda ilgili elçilik ve konsolosluklara fakslanmıştır. Vize başvurunuzu kargolar elinize ulaştıktan sonra yapmanızı önemle hatırlatırız.