Mobile menu

6. Oyak Otomotiv ve Çimento Grubu Satranç Turnuvası

oyak final6. Oyak Otomotiv ve Çimento Grubu Satranç Turnuvası final karşılaşmaları 06 - 10 Aralık 2011 tarihlerinde İzmir Kordon Otel'de gerçekleştirildi. Final karşılaşmalarında illerde yapılan şirket içi satranç turnuvalarında ilk üç dereceye giren 29 sporcu mücadele etti.

 

Altı tur İsviçre Sistemi üzerinden oynanan turnuvada Oyak Beton'dan Hüseyin Bayrak 5,5 puan ile birinci olurken, yine Oyak Beton'dan Tansu Şahin ile Kemal Göçmen 4,5 puan ile ikinci ve üçüncü dereceleri paylaştılar.

 

Kapanış töreninde dereceye giren sporculara ödülleri; Oyak Otomotiv ve Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çağlar, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Adana Çimento Sanayi A.Ş Genel Müdürü Ümit Özel, OYKA Genel Müdürü Aytekin Kadıoğlu, Oytaş İç-Dış Ticaret Genel Müdürü Haluk Oğuz Töreli tarafından verildi. Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Aşkın Keleş ve Ahmet Arda Kılıç'ın aralarında bulunduğu, seçkin konukların iştirakiyle gerçekleşen kapanış töreni Swiss Otel Grand Efes Otel'de yapıldı.

 

Final Sıralaması

 TLG8075

Aşkın Keleş anı plaketini Adana Çimento Sanayi A.Ş Genel Müdürü Ümit Özel'den aldı


1

Turnuvanın birincisi Hüseyin Bayrak ödülünü Oyak Otomotiv ve Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çağlar'dan aldı


2

İkinci Tansu Şahin Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar'dan aldı

 

3

Üçüncü Kemal Göçmen ödülünü Oytaş İç-Dış Ticaret Genel Müdürü Haluk Oğuz Töreli'den aldı

 TLG8085

Turnuvanın hakemlerine plaketleri OYKA Genel Müdürü Aytekin Kadıoğlu tarafından verildi


 TLG8103