Mobile menu

Avrupa Okullar Arası Şampiyonası - Türk Katılımcılar için Duyuru

eisc20112011 Avrupa Okullar Arası Satranç Şampiyonası 11-19 Ekim 2011 tarihlerinde Kemer/Antalya'da düzenlenecektir. Sporcu listesine ve Türk katılımcılar konaklama listesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Önemli Not: Konaklama Listesinde yer alan otel giriş-çıkış tarihlerine önemle dikkat edilmesi, yapılacak bir değişiklik söz konusu ise Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bilgi verilmesi gerekmektedir. (11 Ekim 2011 tarihinde giriş yapacak katılımcılar için Limra Otelin yoğun olması sebebiyle 1 gece Daima Otelde konaklama yapılması ihtimali bulunmaktadır.)

Akreditasyon İşlemleri: Limra Otel'de konaklayacak katılımcıların Kayıt Kontrol ve Akreditasyon İşlemleri 11-12 Ekim 2011 tarihlerinde Limra Hotel Lobisinde, tüm dış katılımcıların Kayıt Kontrol ve  Akreditasyon İşlemleri 12 Ekim 2011 tarihinde 09:00-12:00 saatleri arasında Limra Otel E Kapısı Aspandos 6 Fuaye Alanında yapılacaktır.
Aygeg tarafından yapılacak bilgilendirme toplantısı 12 Ekim 2011 saat 12:00'de tüm sporcu ve velilerimiz ile, Teknik Toplantı ise 12 Ekim 2011 saat: 12:30'da Limra Hotel Aspendos 6 Turnuva Salonunda gerçekleşecektir.
Ulusal Havuz Sporcularımızın
kamp defterlerini ve formalarını getirmelerini unutmamaları hatırlatırız.”

 Konaklama Listesi      Sporcu Listesi 

escc2011* Şampiyonaya katılacak olan Türk sporculardan 2011 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonası'nda 1-3 dereceleri alan sporcuların tüm masrafları TSF tarafından karşılanacaktır. (Bu sporculara 2-3 kişilik odalarda her şey dahil (alkol hariç) konaklama sağlanır.)

* 2011 Türkiye Çocuk Satranç Ligi'nde ilk üç dereceyi almış, Antalya'daki finallere katılan sporcuların resmi ödentiler olan organizasyon ücreti ve Ecu giriş ücretini ödemeleri dahilinde konaklama masrafları TSF tarafından karşılanacaktır. (Bu sporculara 2-3 kişilik odalarda her şey dahil (alkol hariç) konaklama sağlanır.)

* 2011 Milli Takım Havuzu sporcuları, 2011 MEB Şampiyonası Finalleri'nde ilk üç dereceyi alan sporcular için, resmi ödentiler olan organizasyon ücreti ve ECU giriş ücretinin  tamamı, konaklama ücretinin ise %25'lik diliminin ödenmesi gerekmektedir. Kalan konaklama masraflarının % 75'lik dilimi TSF tarafından karşılanacaktır. (Bu sporculara 2-3 kişilik odalarda her şey dahil (alkol hariç) konaklama sağlanır.)

* Milli takım havuzu dışında olan sporcular için resmi ödentiler olan organizasyon ücreti ve ECU giriş ücretini ödemeleri dahilinde turnuvaya katılabilecek ve diledikleri yerde konaklayabileceklerdir. Herhangi bir konaklama zorunluluğu bulunmamaktadır. TSF'nin belirlediği otellerde kalmak isteyen katılımcıların konaklama ücretlerinin %15'lik dilimi TSF tarafından karşılanacaktır.

* Yine TSF'nin belirlediği otellerde kalmak isteyen veli ve antrenörler için resmi ödenti olan organizasyon ücreti dışında kalan konaklama ücretlerinin %15'lik dilimi TSF tarafından karşılanacaktır.

* Milli Takım havuzunda yer alan sporcuların, otel kapasitesinin sınırlı olması sebebiyle en kısa sürede Limra Otel'de rezervasyonlarını yaptırması gerekmektedir.

* Bütün rezervasyonların federasyon aracılığıyla yapılması gerekmektedir.

* Turnuvanın sağlıklı bir biçimde yürütülebilmesi için tüm rezervasyonların online olarak yapılması, aksi takdirde konaklama formunun dikkatlice doldurulduktan sonra ödeme dekontuyla birlikte Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine veya (0312) 310 96 20 numaralı faksa 30 Eylül 2011 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Online ödeme sayfası 14 Eylül 2011 Çarşamba günü aktif hale gelecektir.

TURNUVA SAYFASI
  

KONAKLAMA FORMU