Mobile menu

Dört Tur Tamamlandı

webTürkiye Yıldızlar Şampiyonası'nın üçüncü ve dördüncü turları sabah 10.00'da başladı. 13 yaş genel kategorinin liste başı sporcusu CM Bahadır Özen ilk masada M. Lütfi Poyraz Özmen'e kaybederek 3 puan ile sekizinci sıraya gerilerken, Özmen, Melih Kaan Can ve Onur Taşçı tam puan ile beşinci tura giren sporcular oldular. Bartu Ersöz ve Yasin Sarı 14 yaş genel kategorisinin puan kaybetmeyen iki sporcusu olurken, 15 yaş genelde Diyap Büyükaşık ve Melih Yurtseven firesiz yollarına devam ediyorlar.

16 yaş genel kategorisinde yarışan ve üçüncü turun ardından liderlik koltuğuna tek başına oturmayı başaran Ege Köksal, dördüncü turdaki partiyi de kazanarak birinci sıradaki yerini koruyor. 17 yaş genel kategorisinde kırılmalar başladı. Liste başı Burak Komut bu turda Süleyman Savran'a kaybederek liderliği Berkay Aşıkuzun'a kaptırdı. Kategorinin puan kaybetmeyen bir diğer oyuncusu ise, son turdaki önemli kazancıyla Süleyman Savran oldu. Üçüncü turu geride bırakan 18 yaş genelde ise Demre Kerigan ve Ahmet Bolat 2,5 puan ile dördüncü tura girdiler.

Şuara Keskin ve Yaren Arkan'ın tam puan ile bir sonraki tura girdikleri 13 yaş kadınlar kategorisinde ilerleyen turlarda ciddi değişiklikler yaşanacak gibi görünüyor. Tamamlanan üç turun ardından 14 yaş kadınlarda Nezihe Ezgi Menzi ve Hilal Öztürk kayıpsız ilerlerken, 15 yaş kadınlarda puan kaybetmeyen tek oyuncu Kardelen Cemhan oldu. 16 yaş kadınlarda Ayça Fatma Durmaz birinci masada Burcu Şaşmazel'i mağlup ederek üç puan ile birinci sıraya oturdu. Kategorinin bir diğer tam puanlı oyuncusu ise Büşra Soydan oldu. Sekiz sporcu ile döner sistem üzerinden oynanan 17 yaş kadınlar kategorisinde WCM Selen Sop tam puan ile tek başına liderliğini korudu. Yedi oyuncunun katılımı ile devam eden 18 yaş kadınlarda ise Büşra Arığ 2,5 puan ile birinci sırada yer alıyor.

IMG_4642

IMG_4625

IMG_4654


IMG_4659

IMG_4674
IMG_4655

IMG_4677

IMG_4680