Mobile menu

2011 Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası Kayıtları Devam Ediyor

Satranc_Yildiz_12011 Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası 22-28 Temmuz 2011 tarihleri arasında Darüşşafaka Eğitim Kurumları (Ayhan Şahenk Spor Salonu) İstanbul-Maslak'da yapılacaktır.

2011 Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası Final Yarışmaları  (13-14-15-16-17-18 yaş aralığı)  Son Başvuru Tarihi20 Temmuz 2011 Çarşamba Saat: 17:00 olarak uzatılmıştır. 12 yaş ve altında yer alan sporcular istedikleri kategoride finallere katılabilirler. Başvuru işlemleri sadece internet üzerinden Online ve bireysel yapılacak olup, başka yolla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru yapabilmek için mutlaka Kredi Kartı ile Online Ödeme sayfasından Organizasyon Katkı Payı ödemesi olan 75 TL'nin ödenmesi ve sporcunun bilgilerinin Lisans Bilgi Sisteminde vizeli olarak yer alması zorunludur.

Duyuru: Organizasyon katkı payı ödemesini banka aracılığı ile yapan ve dolayısıyla online kaydını yaptıramayan sporcular, ad, soyad, tc no, doğum tarihi, oynamak istedikleri yaş kategorisi, il yarışmasına katılıp katılmadığı, küçükler şampiyonası finallerine katılıp katılmadığını içeren bilgileriyle birlikte banka dekontunu, kayıtlarının yapılması için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bildirmek durumundadırlar.

KONAKLAMA LİSTESİ 18.07.2011 


Turnuva ile ilgili detaylı bilgilere ve formlara TURNUVA SAYFASI'ndan ulaşabilirsiniz.