Mobile menu

Aygeg Yaş Grupları Milli Takım Havuzu Bölgesel Kampları

webTürkiye Küçükler Şampiyonası'nda dereceye girenlere yönelik Yaş Grupları Milli Takım Havuzu Bölgesel Kampları Van ve Trabzon kampları ile tamamlandı. Haziran ayında yapılacak olan Küçükler Genel Kampı ile önümüzdeki dönemdeki yarışmalara seçilecek sporcularımız belirlenecek. Kampın sonunda tüm sporcularımıza yaz aylarında daha rahat çalışma olanağı olan bu zamanlarını değerlendirmeye yönelik çalışma programları verilecek olup, gelişimleri takip edilecek. Böylelikle bu sporcularımızın Aygeg bünyesindeki dönemlik* çalışmaları devam edecektir.

MİLLİ TAKIM HAVUZU BÖLGESEL VAN KAMPI

Milli Takım Havuzu Bölgesel Van Kampı, Milli Takım Antrenörümüz FM Hakan Erdoğan tarafından 14-15 Mayıs 2011 tarihlerinde Van Satranç Eğitim Merkezi salonunda yapıldı. FM Hakan Erdoğan'ın 30 sporcu ile yaptığı simültane gösterisi ise, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası öncesi 14 Mayıs 2011 tarihinde Van Atatürk Anadolu Lisesi salonunda planlanan kamp etkinliği ile paralel yapıldı.

IMG_1360

Kampta, Türkiye Küçükler Şampiyonası 8 yaş kızlar kategorisindeki derecesiyle Milli Takım havuzuna giren sporcumuz Berfin Atay ile ilin Küçükler Şampiyonası'nda derece almış 14 sporcusu 2 gün birlikte çalıştılar. Van'ın kuvvetli sporcu potansiyelinin küçük sporcularımıza yansıması, ilerisi için umut verdi. Kamp hem sporcularımız hem de Aygeg için çok yararlı çalışmalar ile sonlandı.

MİLLİ TAKIM HAVUZU BÖLGESEL TRABZON KAMPI

Milli Takım Havuzu Bölgesel Trabzon Kampı, Milli Takım Antrenörümüz FM Yakup Bayram tarafından 16-17 Mayıs 2011 tarihlerinde Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi salonunda yapıldı.

Kampta, Trabzon ve Samsun illerinden Küçükler Türkiye Şampiyonası 8 yaş kızlardaki derecesiyle Güneş Yıldız(Trabzon), 12 yaş kızlar kategorisindeki derecesiyle Özge Özyakup(Trabzon) ve 12 yaş geneldeki derecesiyle Canberk İnan(Samsun) ile Giresun, Trabzon ve Gümüşhane illerinden katılan toplam 9 sporcuyla çalışıldı.

* Dönem genel olarak o yılda yapılacak olan Dünya ve Avrupa Yaş Grupları Şampiyonası'ndan en son olanına kadar olan süreyi belirtmektedir.

IMG_1413

IMG_1444