Mobile menu

PAÜSA Satranç ve Akıl Oyunları Eğitim Merkezi Açıldı

webPAÜSA Satranç ve Akıl Oyunları Eğitim Merkezi 30 Nisan Cumartesi gerçekleştirilen törenle açıldı. Açılışı TSF Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Kadri Çağlayan, TSF Hukuk Kurulu Başkanı Avukat Yunus Bahadır, TSF İl ve Bölge Temsilcileri Kurulu Başkanı Halil Hilmi Darı, PAÜSA Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Özen, Pamukkale Üniversitesi Satranç Kulübü Danışman öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Selçuk Burak Haşiloğlu ve Emniyet Şube Müdürü Erdinç Gündüz gerçekleştirdi.

40′ar m² iki salonu, 20′şer m² sinevizyon-teorik ders sınıfı, uygulama sınıfı ve 5-7 yaş minik kahramanlar sınıfı, ofis, bay-bayan wc, kantin ve bahçesiyle yaklaşık 300 m²'lik merkezin açılışına veliler, sporcular, yöneticiler ve PAÜ öğrencileri katıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları için yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu ve kurdela kesme törenine geçildi. Açılış konuşmasında PAÜSA Başkanı Ali ÖZEN vezir olacak çocuklar için yeni eğitim merkezinin satranç ailesine hayırlı olmasını dilerken, TSF Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Kadri ÇAĞLAYAN; bu tesiste çocuklar vezir değil şah bile olur diyerek, merkezin Denizli ve ülkemiz için güzel bir kazanım olduğunu dile getirdi.

01_PAUSA_tesis

04_Uygulama_Sinifi


PAÜ Satranç ve Zeka Topluluğu danışman öğretim görevlisi Yrd.Doç.Dr. Selçuk Burak HAŞİLOĞLU ise, gelinen noktanın oldukça memnun edici olduğunu ve bundan sonra daha sağlam adımlarla ilerleneceğini belirtti.


Açılışın ardından Başkan Ali ÖZEN tebrikleri kabul etti ve kokteyle geçildi. Uluslararası Usta Fevziev Ergin MOLLOV ile Ali ÖZEN gösteri maçı yaptılar. Açılışına TRT ve yerel kanallardanda habercilerin katıldığı PAÜSA'da ilk dersi IM Ergin MOLLOV verdi.

11

22_resize


Başkan Ali ÖZEN; Genç ve dinamik bir kadroyla sistematik satranç eğitimine başlamanın mutluluğunu ve haklı gururunu taşıdığını belirtirken., profesyonel bir kulüp olmak için ve yetenekli beyinleri destekleyebilmek için daha fazla çalışacaklarını belirtti.

30_resize

00_acilis


Geniş Açılış Haberi ve fotoğrafları için


PAÜSA Satranç Eğitim Merkezinde kurslar başladı.


İletişim için: 554 306 04 29 www.turkiyesatranc.com www.pausa.org.tr

Adres: Çamlaraltı Mah. 6024 Sk. No:29 D:5 Çamlık Gül Çocuk Evi alt sokağı – DENİZLİ