Mobile menu

AYGEG Yaş Grupları Ulusal Takım Bölgesel Kampları Başlıyor

2011 Altyapı Ulusal Takım Bölgesel Kampları Başlıyor
AYGEG(Altyapı Geliştirme Grubu) 2011 yılı Bölgesel Kamplarına katılacak sporcularımız bu yıl 07-12 yaş grubu Türkiye Şampiyonasında Ulusal Takım Havuzuna seçilen sporculardan oluşmaktadır. Kamp programları AYGEG tarafından belirlenmiştir. Yarışmaya katıldığı il ile oturduğu il farklı olan sporcularımız oturduğu ilin bağlı olduğu kamp merkezinde kamplara katılabilecektir. Merkez kamp illerine bağlı olan illerdeki sporcularımızın kendilerine uygun ildeki kampa katılma hakları bulunmakta olup bunu Federasyon Kamplar Sorumlusuna bildirmeleri gerekmektedir.

Katılım Listesi               İletişim Bilgileri
Bölgesel kamp çalışmalarında genel konuların yanında, sporcularımızın çalışma ve gelişim düzeylerinin ne durumda olduğu ile oyunlarının kendi stiline uygun olup olmadığı konusunda Ulusal Takım Antrenörlerinin bilgilenmesi amaçlanmıştır. Kamp çalışmaları çerçevesinde ayrıca 11 ve üstü yaş grubu sporcularımızın teknik altyapı bilgilerinin arttırılması ile gelişimlerine katkı sağlayacak ve zaman kazandıran uygulamalar konusunda da çalışmalar yapılacaktır. Antrenman genel konuları olarak da oyunlarda doğru strateji belirleme ve taktiklerle bunun değerlendirilmesi ile iyi-kötü taşlar konuları işlenecektir. 11 yaş ve üstü sporcuların antrenman genel konularına uygun olan inceledikleri klasik bir kaç oyunu yanlarında getirmeleri yararlı olacaktır.


Çalışmalarda Sporcularımız Sorumlulukları:

Tüm sporcularımızın kampa gelirken son dönemde oynadıkları oyunları olanaklı ise “.pgn” biçiminde bilgisayar dosyası olarak değilse notasyonlarını dosyalanmış olarak getireceklerdir. 10 ve üstü yaş sporcularımızın bu oyunlarından en az iki kayıp oyunu da analizli olarak getirmeleri gerekmektedir. Önceki dönemde kamplara katılanların kullandıkları kamp defteri ile yeni katılımcıların ise en çok 2 ortalı çizgili okul defteri(kareli ve büyük boy değil) ile kamplara gelmeleri gerekmektedir.

Bu kampların devamı olarak tarih ve yeri daha sonra açıklanacak olan 2011 Altyapı Ulusal Takım Havuzu Genel Kampına, Bölgesel Kamplara katılan, kamp sırasında ve sonrasında verilen çalışmaları yerine getiren sporcular katılmaya hak kazanacaklardır.

Herkese iyi çalışmalar dileriz.

AYGEG