Mobile menu

Işık Satranç Tutkunlarını Çağırıyor

fmv_isik_afisweb

Eğitimi sanat ve spordan bağımsız düşünmeyen ve “Önce iyi insan yetiştirir” prensibiyle 125 yıldır sadece eğitim hizmeti veren Işık Okulları Satranç Takım Yarışması'nın bu yıl altıncısını düzenliyor. Başvurular Mart ayı süresince www.fmv.edu.tr adresi üzerinden online ve faks gönderilerek yapıldı. Işık Okulları'nın Ayazağa Kampüsü'nde 29-30 Nisan, 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılacak turnuva ilk günden beri Türkiye Satranç Federasyonu tarafından destekleniyor ve bu yarışma vesilesiyle Işık Okulları yurt dışından dört üniversite takımını ağırlıyor.

Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Üniversiteliler yarışacak

Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Üniversiteliler olmak üzere beş kategoride düzenlenecek 6. Satranç Takım Yarışması'nda takımlar, dört asil ve bir yedek sporcudan oluşuyor. 7 Tur İsviçre Sistemi’ne göre, 60 dk. + 30 sn/hamle eklemeli tempo olarak yarışılacak turnuvanın kontenjanı da Küçükler kategorisinde 80, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde 60’ar, Minikler ve Üniversiteliler kategorisinde ise 40 takım toplamda 280 takımdı. Ancak başvuru yoğunluğu nedeni ile Işık Okulları kontenjanı toplamda 50 takım daha artırarak 330 takıma çıkardı.

Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde İstanbul’daki tüm okullara açık düzenlenen turnuva, Üniversiteliler kategorisinde ise Türkiye’deki tüm üniversitelerden yarışmacı kabul ediyor. Yarışmanın sonunda 104 ayni ödül, 200 madalya ve 20 kupa sahiplerine teslim edilecek.

Açılış:   29 Nisan 2011 - Cuma - Saat: 10:30


Ödül Töreni ve Kokteyl:   01 Mayıs 2011 - Pazar - Saat: 18:00


Yer:   FMV Işık Okulları Ayazağa Kampüsü, Dr. Özge SEZERMAN Spor Salonu

 

Turnuva Yönergesi        Anaokulu Yönerge     ÖDÜLLER

Facebook’ ta “FMV IŞIK OKULLARI SATRANÇ TAKIM YARIŞMASI” isimli  iki grup ve bir kişi adı var.  Ayrıca yarışmanın twitter hesabına üye olup gelişmeleri takip edebilirsiniz.


FACEBOOK GRUP-1


FACEBOOK GRUP-2


FACEBOOK KİŞİ: Fmv Satranç Yarışması Ayazağa


TWITTER: fmvsatranc

 

Blog Adresi