Mobile menu

2010 Türkiye Yaş Grupları Kampı

DSC00142Türkiye Yaş Grupları Milli Takımları Genel Kampı 20-28 Haziran 2010 tarihleri arasında 2 bölümde Mersin Macit Özcan spor tesislerinde yapılacaktır. 8 ve 10 Yaş grupları için 20 Haziran(giriş) - 24 Haziran(çıkış) ; 12-14-16-18 Yaş grupları için  24 Haziran(giriş) - 28 Haziran(çıkış) tarihleri arasında olacaktır.
Kamp programı ve kampta görev alacak antrenörler daha sonra ilan edilecektir.

KAMP PROGRAMI  

Kamp konaklama ücretleri haberin devamında yer almaktadır.

ILK ETAP KAMP KAYITLARI DOLMUŞTUR!

KENDİ OLANAKLARI İLE KATILACAKLARIN KAMP EĞİTİM ÜCRETLERİ:

Yaş Grupları Milli takım havuzuna girme hakkı kazanamayan sporcularımız, kendi olanakları ile kampa katılabileceklerdir. Kamp eğitim ücretleri aşağıdaki gibidir.

2010 Yaş Grupları Yarışmasına katılıp Milli Takım Havuzuna giremeyen sporcuların kamp eğitim ücreti: 200 TL

2010 Yaş Grupları Yarışmasına katılmayan sporcuların kamp eğitim ücreti : 400 TL

 

KONAKLAMA ÜCRETLERİ:

Milli Takım havuzunda olan sporcularımızın TP konaklamaları federasyonumuz tarafından karşılanacaktır.

Milli Takım Havuzunda yer almayan sporcuların günlük konaklama Ücreti: 60 TL

Veli günlük konaklama ücreti : 80 TL

Tesiste kalmayan sporcularımız için öğle yemeği ücretli olup kendileri tarafından ödenecektir.

NOT: Çıkış günleri öğlen yemeği almak isteyen katılımcılar (sporcu-veli) tesise ödeme yapacaklardır.

İş Bankası 8 Yaş Şenliğine katılım için önerilen tarihler 25 ve 26 Haziran tarihli seçme turnuvalarıdır.


 Kamp Başvuru Formu   Davetli Sporcu Listesi

Konaklama ve ders ücretlerinin; İş Bankası Ankara Şubesi (4200) 5930838  nolu hesaba(IBAN TR820006400000142005930838) yatırıp dekont ve konaklama formunu 14 Haziran 2010 pazartesi günü saat 17:00'ye kadar  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  adresine göndermeleri gerekmektedir. Konaklamalar tam pansiyon esasına göre yapılacaktır.(Tesiste kalmayacak sporcuların da doldurması gerekmektedir)


Önemli Not: Konaklama formunu, yukarıda belirtilen tarihe kadar göndermeyen sporcular, kampa sonradan dahil edilmeyeceklerdir. Kampa katılamayacak sporcuların, mazeret dilekçelerini kamp başlamadan önce mutlaka federasyona ulaştırmaları gerekmektedir.

 

Program ile ilgili eklemeler;

 

1- Çocuklara hergün 1 saat yüzme hocasi eşliğinde yüzme dersleri. Velilere gün boyu havuzdan ücretsiz yararlanma imkanı sağlanacaktır.

2- Her dönemde bir akşam, müzik ve mangal.

3- Velilere günübirlik (tesisten alınıp tesise bırakılacak şekilde) Taşucu'ndan tüm koyları gezme ve denize girme imkanı olan tekne turu. Fiyati 35 tl.

4- Konyaya gidecek olanlar için tesisten otele otobüs ayarlanacaktır.

 

Not: 1. dönem sporcuların, 1 dosya kağıdına yakın zamanda kaybettikleri bir oyunun, 2. dönem sporcuların, yakın zamandaki kaybettikleri 2 oyununu her oyunu da 2 dosya kağıdına analizini yaparak notasyon kağıdı ile kampa getirmeleri önemle rica olunur.

Sporcularımızın gelirken 1 ortalı (yaklaşık 20 sayfa) çizgili (kareli değil) küçük boy lise defteri getirmeleri rica olunur.

Sporcuların kampa gelirken; Mayo, güneş gözlüğü, güneş kremi, şort, terlik, şapka gibi eşyalarını getirmeyi unutmasınlar. Eğer sürekli kullandıkları ilaçlar var ise getirmeyi unutmasınlar.

 

Adres : Macit Özcan Spor Kompleksi 50. Yıl Mah. İsmet İnönü Bulvarı No: 161 Mersin