Mobile menu

Güven Manay, Türk Satrancının Avrupa'daki Sesi

gmanayTürk satrancının Avrupa'da tanıtımını yıllardan beri büyük bir özveriyle sürdüren, Köln Satranç Kulübü Başkanı Güven Manay satrancı tanıtmaya ve sevdirmeye tüm hızıyla devam ediyor. Almanya ve Avusturya satranç basınında yer alan ve ülkemizde yapılan organizasyonlara ait haberlerden bir kaçı;

Almanya'nın Europa Rochade dergisi (http://www.rochadeeuropa.com/8.html) ve Avusturya Satranç Federasyonu'nun resmi yayın organı Schach Aktiv dergisi Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı haberlerini satranççılarla paylaştılar. Alman Satranç Federasyonu da Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatları'na katılmadığı halde bu haberi sitelerinde yayınladılar.


http://www.schachbund.de/intern/archiv/2009/olympia-u16/index.html

Europa Rochade Dergisi Kasım 2009 Sayısı

Schach Aktiv Dergisi Ağustos-Eylül 2009 Sayısı

Scach Aktiv Dergisi Aralık 2009 Sayısı

Scach Magazine Ağustos 2009 Sayısı


Almanya Schach Magazin 64 (www.schach-magazin.de) ve Avusturyanin Schach Aktiv dergileri de Türkiye İş Bankası Satranç Ligi haberlerine yer verdi. Onursal Başkan Kahraman Olgaç'ı kaybettiğimizde de bu üzücü haberi gurbetteki satranççılarla paylaşan yine Güven Manay olmuştu.

http://www.tsf.org.tr/component/content/article/2344).

 

Kulübün Internet Sitesi: www.satranc.de.vu

Kulübün Mail Adresi: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

Manay'a satranca olan sevgisi ve emeği için teşekkür ediyor, devamını bekliyoruz.