Mobile menu

Bölge Gezileri Devam Ediyor

webbaskanFederasyonumuz Çukurova Bölgesi kapsamındaki geziler devam ediyor. Bu gezilerin sonuncusu Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ve Ceyhan ilçesine yapıldı.

 

Federasyonumuz Başkan Vekili Tahsin Aktar’ın ziyaretinde, Milli Eğitim Müdürlüğünde As Başkan Ahmet Duysak, Çukurova Bölge Temsilcisi Uğur Tülüce, Bölge Temsilcisi Yardımcısı Necati Yazgül Ceyhan’da yapılan ziyaretlere İlçe Temsilcisi Tuncay Bayram de hazır bulundu.

 

 

memuduru

 

Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat görüşmede Federasyonun ülke genelinde yaptığı çalışmaları izlediklerini, Milli Eğitim ile olan ilişkilerden ve yapılanlardan memnun olduklarını belirterek, seçmeli derslr ve boş zaman etkinlikleri kapsamında satrancın Adana’da iyi bir yerde olduğunu, bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yapılan antrenör bilgilendirme toplantısının yararlı olduğunu belirtti.

 

baskan2

 

kaymakam

 

Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakoç, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Ceyhan Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü’ye yapılan nezaket ziyaretlerinde Türkiye ve Adana satrancında bulunulan yer, sorunlar ve yapılması gerekenler ele alındı. Kaymakam Karakoç ve Belediye Başkanı Sözlü, satrancın, özellikle genç kuşaklar üzerinde yapacağı olumlu katkının farkında olduklarını, donanım, mekan gibi sağlanması gereken olanaklar konusunda federasyona sonuna kadar destek olacakları mesajını dile getirdiler. Başkan Sözlü, Türkiye Şampiyonasında güçlü bir takımlarının bulunduğunu, bu sezonda mutlaka İş Bankası Ligine çıkma hedeflerinin olduğunu belirtti.

 

emmuduru

 

Emniyet müdürü Tüylü de çocuk ve gençlerimizi sokaktan mekana çekecek bir eğitim aracı olarak düşündükleri satrancı, yapacakları gençlik eğitimi programında yer verdiklerini, bundan böyle de vereceklerini ifade ederek federasyonun koyabileceği katkılar üzerinde duruldu.

 

Bölge gezileri, Çukurova, Yüreğir, Seyhan ve Sarıçam ilçelerinde devam edecek.