Mobile menu

8. İzmir Uluslararası Açık Satranç Turnuvası

 

8_izmir_satranc35x50cm
8. İzmir Uluslararası Açık Satranç Turnuvası 20-30 Ağustos 2009 tarihleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi Konferans Salonu'nda (Balçova) gerçekleştirilecektir.Turnuvaya 2009-2010 vizeli TSF lisansına sahip tüm sporcular ve geçerli bir pasaporta sahip yabancı sporcular katılabilir. 2300 ELO üzeri tüm sporcular için katılım bedeli alınmaz. Bu ratingin altındaki sporcular 25 € karşılığı 50 YTL katılım bedeli öderler.

Türk sporcuların katılım bedellerini Yapı Kredi Bankası Ege Şube Kodu: (845) Hesap No: 844 44 704 nolu hesabına yatırdıktan sonra Turnuva Sayfası'nda yer alan online kayıt formunu doldurmaları gereklidir (formun doldurulması sırasında banka dekont numarasına da ihtiyaç duyulacaktır). İşlemlerden masraf kesintisi alınmaz. Yarışmaya katılım 225 sporcu (yerel) ile sınırlandırılmıştır. Erken kayıt yaptıranlar önceliklidir. Başvurudaki gecikmelerden kaynaklanacak hak kayıplarından başvuru sahipleri sorumludurlar. Yarışmaya başka bir yolla kayıt yaptırmak mümkün değildir.

* Bu turnuva GENTA ve İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği özel bir organizasyondur. Türkiye Satranç Federasyonu teknik destek vermektedir. 

Tüm bilgilere Turnuva Sayfası'ndan ulaşabilirsiniz.       TURNUVA SAYFASI ONLINE KAYIT

Â