Mobile menu

TSF Gurevich'le Sivas'ta

3_kucukMilli Takımlar Menajeri Özgür Solakoğlu ve Altyapı Milli Takımlar Antrenörü GM Mikhail Gurevich 01-03 Haziran tarihlerinde Sivas ilimizi ziyaret ettiler. Türkiye çapında yaptıkları il ziyaretleri ve çalışma programı kapsamında Bölgesel Kamp organizasyonu için Sivas gelen Solakoğlu ve Gurevich çalışmalarda bulundular.

Sivas Valisi Veysel Dalmaz ve Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü Sivas İl Temsilcimiz Prof.Dr. Zeynep Sümer ile birlikte ziyaret ettiler.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'le yapılan görüşmede Satrancın genel durumu hakkında bilgi verildi ve Satranç Merkezi için yer talebinde bulunuldu. Sayın Doğan Ürgüp, konuyu inceleyeceğini belirtti.

Sivas Valisi Veysel Dalmaz ziyaretine basın yoğun ilgi gösterdi. Sayın Veysel Dalmaz, Satranç için açık çek verdiğini ve her türlü destekte bulunacaklarını belirtti. İlk aşamada bir turnuva planlanması ve bunun öncesinde de GM Gurevich'in Cumhuriyet Meydanında Simültane Gösteri yapması planlandı. Oldukça yararlı geçen bu ziyaret tüm yerel televizyon ve gazetelerde yer aldı. Valiliğin resmi sitesinde ziyaretle ilgili yer alan haberi http://www.sivas.gov.tr/default_B1.aspx?id=577 linkinden okuyabilirsiniz.

Aynı gün bu yıl ilk defa düzenlenen Sivas Yöresel Lig Kapanış törenine katıldılar. Bu törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Satranç Temsilciliği yeri talebimiz üzerine yer önerisinde bulundu.

Aynı akşam Solakoğlu ve Gurevich STV'nin haberlerinde canlı yayına çıktılar.

Satrançla ve TSF ilgili sorulan sorulara cevap verdiler.

Bölgesel Kamp ise Prof.Dr. Zeynep Sümer tarafından Cumhuriyet Üniversitesinde ayarlanan salonda yapıldı. Başarılı geçen kampla ilgili de yerel televizyonlarda haberler yer aldı.

2_kucuk 14_kucuk
6_kucuk 1_kucuk