Mobile menu

TSF Gurevich'le Hatay'da

5_kucukMilli Takımlar Menajeri Özgür Solakoğlu ve Altyapı Milli Takımlar Antrenörü GM Mikhail Gurevich 29-31 Mayıs 2009 tarihlerinde Hatay ilimizi ziyaret ettiler. Türkiye çapında yaptıkları il ziyaretleri ve çalışma programı kapsamında Bölgesel Kamp organizasyonu için Hatay'a gelen Solakoğlu ve Gurevich çalışmalarda bulundular. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu, Bölgesel Kamp çalışmaları için GSİM Konferans salonunu tahsis etti. İl Spor Müdürümüzün yanısıra kulüplerimizin ve velilerimizin yoğun ilgi göstererek destek verdiği çalışmalar oldukça başarılı geçti.

Hatay İl Temsilcisimiz Sultan Daban ve sporcu velimiz Ahmet Aslan ile birlikte Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abdullahoğlu ziyaret edildi. Yerel Basın Bölgesel Kampa yoğun ilgi gösterdi ve 8 Yerel gazetenin tümü yarım sayfalarını Bölgesel Kamp haberine ayırdılar.

Hatay Satranç Camiası ile yapılan paylaşım toplantısında, Solakoğlu tarafından TSF çalışmaları hakkında bilgi verildi ve sorular cevaplandırıldı. İlimize, TSF katkısı ile sürekli antrenör sağlanması konusunda kulüplerin tercihinin değerlendirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı. İl kulüplerinin daha sonra yaptıkları toplantıda aldıkları karara göre TSF bu konuda çalışmalar yapacak.


2_kucuk5_kucuuuk
6_kucuk1_kucuk