Mobile menu

2009 Avrupa 8 Yaş Altı Satranç Şampiyonası

2009 Avrupa 8 Yaş Altı Satranç Şampiyonası 04-15 Haziran 2009 tarihlerinde Gürcistan'ın Batum şehrinde düzenlenecektir. Şampiyonaya gidecek olan kafile listesi aşağıda yer almakta olup, uçuş bilgileri ise en kısa sürede web sayfamızdan duyurulacaktır.

Kafile Listesi
.................................................................................................................................................................................................................. 

Önceki Haber

2009 Avrupa 8 Yaş Altı Satranç Şampiyonası 04-15 Haziran 2009 tarihlerinde Gürcistan'ın Batum şehrinde düzenlenecektir. Şampiyonaya federasyonumuz tarafından 5 bayan ve 5 genel olmak üzere toplam 10 sporcu gönderilecektir. Ülkemiz adına kendi imkanlarıyla katılmak isteyen sporcu, veli ve antrenörlerimizin, aşağıda yer alan yönergeyi dikkatlice okumaları gerekmektedir. Kayıt formunun doldurularak gönderilmesi ve ödemelerin yapılması için son tarih 14 Mayıs 2009 Perşembe günü saat: 17:00.

Katılım Formu Davetli Sporcu Listesi Katılım Yönergesi

Not: Şampiyonaya iştirak edecek katılımcıların beden bilgilerini mail ortamında Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri önemle rica olunur.

Not: 04-15 Haziran 2009 tarihlerinde Gürcistan'ın Batum şehrinde düzenlenecek olan Avrupa 8 Yaş Altı Satranç Şampiyonası'na, federasyonumuz tarafından davet edilen sporcularımız, illerinde yapılacak olan 2. etap bölgesel kamplara katılabileceklerdir.