Mobile menu

Sıcak, Sıcak, Çok Sıcak

Gaziantep’te Dünya Şampiyonası, Mersin’de Olimpiyat Heyecanı
DÜNYA GENÇLER KATILIM YÖNERGESİ YAYINLANDI

Bu yaz çok sıcak geçecek. İki altın sponsor, iki büyük buluşmayı ülkemize taşıdı. Ülkemizin ev sahipliğinde, Gaziantep’te Dünya Gençler Şampiyonası, Mersin’de de 16 Yaş Olimpiyatı düzenleniyor.Dünya Gençler Şampiyonasına katılamayacağını bildiren oyuncuların yerine yeni oyuncular belirlenmiştir. Ayrıca Dünya 16 Yaş Olimpiyatına B Bayan takımının da girmesine karar verilmiş ve Türkiye U16 Bayan -A- takımı sporcularında takım değişiklikleri yapılmıştır.


Olimpiyat Afiş

Dünya Gençler Şampiyonası Afiş

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan bu iki önemli spor olayını illerine taşıdıkları için mutlu olduklarını, organizasyonun başarısı için ne gerekiyor ise yapacaklarını dile getirdiler.

Organizasyonların gerçekleşme aşamaları spor uzmanları ve teknik kurul tarafından planlanırken Başkanlara da nezaket ziyaretinde bulunuldu.

KATILIM DETAYLARI

Dünya Gençler Şampiyonası'na katılacak olan milli sporcularımız ve antrenörlerimizin listesi aşağıda yer almaktadır. Bu şampiyonaya kendi imkanı ile katılmak isteyen sporcu, veli ve antrenörlerin katılım yönergesini incelemeleri gerekmektedir.

Katılım Listesi ve Yönergesi


16 Yaş Altı Olimpiyatı'na katılacak olan milli takım sporcularımız ve antrenörlerimizin listesi aşağıda yer almaktadır.

Katılım Listesi