Mobile menu

Yönetim Kurulumuz Bir Araya Geldi

16ekimyktoplantisi 3Yönetim Kurulumuz, 16 Ekim tarihinde düzenlenen hibrit toplantıyla bir araya geldi. Federasyon Başkanımız Fethi Apaydın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya asil ve yedek yönetim kurulu üyelerimiz katıldı.

Başkanımız Fethi Apaydın, Başkan Vekilimiz Ömer Asım Ötegen ve Genel Sekreterimiz Fırat Yalçın toplantıya federasyonumuzun merkez binasından katılırken, Asbaşkanımız Turgay Seçkin Serpil, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Alper Efe Ataman, Berk İpek, Kadir Açıkbaşlar, İnanç Dinçsoy ve Cesur Küçük online olarak katıldı.

Yönetim Kurulu toplantısının hemen ardından Federasyon Başkanımız Fethi Apaydın, Yedek Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir araya geldi. Online toplantıya Kemal Can Çömez, Ali Faruk Aydın, Olcay Ak Nalbant, Aynur Yılmaz, Muhammed Bulut, Çetin Kaynak, Yalçın Gergeroğlu, Betül Büyükaşık katıldı.

Toplantılarda, federasyonun gelecek dönem projeleri ve stratejik planları ele alınırken aynı zamanda önümüzdeki dönemde yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

16ekimyktoplantisi 2

img 2416
img 2402