Mobile menu

İkinci Lig’de 4 Turun Ardından Resul Caner Satranç Akademi SK Lider

resulcanerakademDenizli’de düzenlenen Türkiye Satranç İkinci Ligi’nde 3 ve 4. tur maçları oynandı. 4 turun ardından tam puana sahip olan Resul Caner Satranç Akademi SK SK takımı tek başına lider olarak yoluna devam ediyor.

4.turda turnuvanın iki tam puanla takımı olan Resul Caner Satranç Akademi SK ile Moda SK karşı karşıya geldi. 6.masada oynanan FM Ege Danacı - İlker Özcan oyununda siyah taşlarla açılışta rakibi üzerinde ciddi bir baskı kurmaya başlayan İlker Özcan güzel oyunuyla kuvvetli rakibini hızlı bir şekilde yenerek takımına ciddi bir avantaj sağladı. Kalan masalar ise beraberlikle sonuçlandı ve günün kazananı 3,5-2,5 skorla Resul Caner Satranç Akademi SK oldu.

Son iki turda turnuvanın favori takımlarını yenerek ligin sürpriz takımı olan Nida Satranç SK takımı ile ligin 3 numaralı seribaşı olan Göztepe SK takımları karşılaştı. Sürpriz sonuçlara imza atan rakibi karşısında oldukça dikkatli bir şekilde mücadeleye başlayan Göztepe SK oyunlarda erken safhada üstünlüğü aldı ve rakibini 4,5-1,5 skorla yenmeyi başardı.

İkinci Lig’in beşinci turu bugün saat 15.00’te başlayacak. Tüm takımlara başarılar diliyoruz. 

Turnuva Sayfası: http://ikincilig.tsf.org.tr/

Fotoğraf Galerisi