Mobile menu

Çeşme Açık Sona Erdi

cesmeopenkapanis 1Bu yıl 10’uncusu düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Çeşme Uluslararası Açık Satranç Turnuvası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

23 - 30 Haziran tarihleri arasında Çeşme Belediyesi ve federasyonumuzun iş birliğiyle düzenlenen turnuvaya 22 ülkeden, 72’si ünvanlı olmak üzere 815 sporcu katıldı. Çeşme Aya Haralambos Kültür Merkezi ve Sıdıka Kelami Ertan Ortaokulu Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada birbirinden başarılı sporcular şampiyonluk için hamle yaptı.

Turnuvanın ödül törenine Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Yönetim Kurulu Üyemiz Olcay Ak Nalbant, Çeşme Belediyesi Başkan Yardımcısı Onur Gülin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nuri Büyükateş, Eğitim Kurulu Başkanımız Dr. Olgun Kulaç, İl Temsilcimiz Hasan Karaköse, İlçe Temsilcimiz Mehmet Sarısaç, sporcular, hakemler, veliler katıldı.

Turnuvada hamle yapan ve dereceye giren tüm sporcuları tebrik ediyoruz.

Sıralamalar için turnuva sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Turnuva Sayfası: http://cesmeopen.tsf.org.tr/ cesmeopenkapanis 1

cesmeopenkapanis 4

cesmeopenkapanis 3cesmeopenkapanis 2cesmeopenkapanis 5cesmeopenkapanis 6cesmeopenkapanis 7cesmeopenkapanis 8cesmeopenkapanis 9cesmeopenkapanis 10cesmeopenkapanis 11cesmeopenkapanis 12