Mobile menu

Milli Sporcularımızın Hazırlık Kampı Sona Erdi

kamp24 3Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve ana sponsorumuz Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle, Milli Sporcularımızın 10-23 Eylül 2024 tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenecek 45. Dünya Satranç Olimpiyatı’na yönelik hazırlık kampı sona erdi.

Antalya Mirage Park Resort Otel’de 13-19 Şubat tarihleri arasında, GM Ivan Cheparinov antrenörlüğünde gerçekleşen kampımıza GM Mustafa Yılmaz, GM Vahap Şanal, GM Emre Can, GM Mert Yılmazyerli, GM Cem Kaan Gökerkan ve IM Ediz Gürel ile IM Yağız Kaan Erdoğmuş katıldı. Sporcularımız kamp boyunca çalışmalarının yanı sıra farklı sosyal aktivitelerle de keyifli zaman geçirdi.

Sporcularımızın Eylül ayında gerçekleşecek 45. Satranç Olimpiyatı’na hazırlıkları online eğitimler ve uluslararası turnuvalara katılımlarının desteklenmesiyle devam edecek. Kadın Milli Sporcularımızın ise yüz yüze hazırlık kampının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Bu süreçte yanımızda olan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, ana sponsorumuz Türkiye İş Bankası’na, Anadolu Sigorta’ya ve Mirage Park Resort Hotel’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

kamp24 3

kamp24 1

kamp24 6

kamp24 4kamp24 2kamp24 5