Mobile menu

Minik Hamleler Projemiz Denizli’de

denizli24 2Federasyonumuz ve ana sponsorumuz Türkiye İş Bankası tarafından okul öncesi eğitime yönelik hazırlanan ve geçtiğimiz yıl Aralık ayında ilk adımını Ankara’da attığımız Minik Hamleler projemiz Denizli’de devam ediyor.

Anaokulu çağındaki çocukları erken yaşta satranç sporuyla tanıştırmayı, çocukların gelişimine katkı sunmayı hedefleyen projemizin Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen imza törenine, Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Asbaşkanımız Halil Hilmi Darı, İl Temsilcimiz İsmail Sarı öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“Hedefimiz Tüm Türkiye’de Hayata Geçirmek”

Projeninin tüm Türkiye’yi kapsayacağını ifade eden Başkanımız Gülkız Tulay, “Her zaman söylediğimiz gibi satranç girmeyen ev kalmasın istiyoruz ve bu anlamda ana sponsorumuz Türkiye İş Bankası ile uzun yıllardır yürüttüğümüz satranç sınıfları projemizin yanında anaokullarına yönelik Minik Hamleler projemizi başlattık. Projemiz Denizli’de ardından farklı illerimizde devam edecek. Hedefimiz ülkemizin yarınları olan evlatlarımızı erken yaşta satrançla tanıştırmak ve gelişimlerine katkı sunmak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan ve Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman ise satranç sporunun öğrenciler üzerindeki olumlu etkilerinden bahsederek böylesi önemli bir projenin Denizli'de gerçekleştirilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Federasyonumuza teşekkürlerini iletti.

 

denizli24 2denizli24 3denizli24 4denizli24 5denizli24 6