Mobile menu

Zehra Topel Umut Çocukları'yla Buluşuyor

25 Mayıs Pazar günü saat 10:30'da, İstanbul Kartal'daki Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde 25 Mayıs 2008 tarihlerinde Vakıfbank Umut Çocukları Satranç Turnuvası adı altında çoklu masa gösterisi yapılacak. 2007 Türkiye Bayanlar Şampiyonu ve milli sporcularımızdan Zehra Topel'in yapacağı gösteriye Sosyal Hizmetler ve Çocuk Dostları Derneği 'nin düzenlediği etkinliğe Türkiye Satranç Federasyonu ve Kartal Belediyesi de destek veriyor. Gösteriye 16 oyuncu arasında SHÇEK'in İstanbul ilindeki yuvalarından ve Vakıfbank Umut Çocukları İlköğretim Okulu'ndan öğrenciler katılıyor. Ayrıntılı bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Davetiye

Vakıfbank Umut Çocukları İlköğretim Okulu, ülkemizde henüz bir örneği daha bulunmayan, korunmaya ve yardıma muhtaç, aile desteğinden yeterince yararlanamamış, eğitim çağına geldiği halde düzenli bir okul yaşamını sürdürememiş, sosyal uyum güçlüğü çeken ilköğretim çağındaki çocukların 8 yıllık temel eğitim hakkından yararlanmalarını, barınmalarını ve sosyal rehabilitasyonlarını sağlamak ve topluma yararlı bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş bir okuldur.

İpek Tanrıyar'ın sunuculuğunu yapacağı programın yanı sıra çocukları çeşitli ödüller de bekliyor olacak.Vakıfbank Umut Çocukları Satranç Turnuvası, 25 Mayıs 2008 Pazar günü saat:10.30’da başlayacak. Madalya töreni ise saat 12.00’de, Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Simten Kaya, turnuvaya destek veren kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ve çok sayıda konuğun katılımı ile gerçekleşecek. Törenin ardından  Kartursaş tarafından düzenlenen kokteyle geçilecek.