Mobile menu

Rams Türkiye; Satranç Ailemize Hoş Geldin

ramsturkiyesponsor 1Federasyonumuz ile RAMS Türkiye arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Maslak'taki RAMS Beyond İstanbul'da gerçekleştirilen imza törenine Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, RAMS Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Devran Bülbül, Yönetim Kurulu Üyemiz Ferat Bilgin, milli sporcularımız, basın mensupları ve davetliler katıldı. İmzalanan anlaşma ile RAMS Türkiye,  Satranç Genç Milli Takımı’na sponsor oldu.

Başkanımız Gülkız Tulay, satrançta dünyanın yakından takip ettiği bir başarı hikayesi oluşturduklarını belirterek, işbirliğinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. 

"Türkiye dünyada artık satranç ülkesi olarak anılıyor ve ülkemizin genç yıldızları otoritelerin yakın takibinde." sözlerini kullanan Gülkız Tulay şöyle konuştu:

"Bu başarı öyküsünde uzun yıllardır yol arkadaşlığı yaptığımız, satrancın Türkiye’de yaygınlaştırılması için sayısız projeye birlikte imza attığımız sponsorlarımızın katkısı büyük. Türk satrancının başarı öyküsüne ortak olmak, katkı sağlamak için ilk olarak, “Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı'nda ülkemizi temsil eden Satranç Genç Milli Takımı'na destek olarak başlayan RAMS ile yol hikayemiz, farklı proje ve desteklerle büyüyerek devam edecek. Son 11 yılda 1 olimpiyat şampiyonluğu, 1 olimpiyat ikinciliği, 41 dünya şampiyonluğu, 90 Avrupa şampiyonluğu olmak üzere toplam 667 madalya kazandık. Sadece rakamlar değil tabii asıl başarımız Türkiye’ye satrancı sevdirmek. 1 milyon 200 bin lisanslı sporcu ile ülkenin en çok sporcusuna sahibiz. Bu kapsamda heyecanımızı bizimle paylaşan ve destek veren RAMS Türkiye ailesine çok teşekkür ediyoruz."

SATRANCI GURURLA İZLİYORUZ

Başarılı genç satranç sporcularına destek olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getiren RAMS Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Devran Bülbül, “Bir süredir Türkiye'nin en yüksek lisanslı sporcu sayısına sahip satrançta, Avrupa ve Dünya şampiyonluklarını gururla izliyoruz. Son 10 yılda alt yapıya yatırım yapan Türkiye Satranç Federasyonu’nun bu başarı hikayesinde önemi büyük. Satranç sporuyla tanışan gençlerdeki pozitif değişimi, eğitim hayatlarındaki başarıyı, satranç sporunun değerlerinin kazandırdıklarını görüyoruz. Biz de spora değer katmak vizyonumuz doğrultusunda üzerimize düşeni yapmak için kolları sıvadık." ifadelerini kullandı.

ramsturkiyesponsor 1ramsturkiyesponsor 2ramsturkiyesponsor 4

ramsturkiyesponsor 3